Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO NINJAGO

Aina paras LEGO NINJAGO -hinta! Täältä löydät kaikki halvat {title -sarjat suurimmalla alennuksella

Todellinen haaste LEGO NINJAGO!

Oletko valmis todelliseen jännitykseen Legoa rakentaessasi? Kuvittele sitten, millaista olisi LEGO NINJAGO! Tässä jännittävässä ninjojen maailmassa taistelet pahaa vastaan ja haluat aina voittaa. Etsi tiesi luolastojen läpi ninjana, liikkuvien siltojen ja laavan yli ja yritä väistää Skull Sorcererin sotureita ja vapauttaa ninjatoverisi vankilasta. Nyt voit luoda tv-sarjan jännittävät taistelut uudelleen omalla LEGO NINJAGO -sarjalla.

Haluan taistella kuin Ninjago!

Totta kai voit. LEGO NINJAGO -sarjalla voi leikkiä paitsi kotona myös matkalla. Loppujen lopuksi et tarvitse paristoja, sinun on vain oltava luova. Lego-setti on helppo rakentaa, jos noudatat ohjeita. Kun olet saanut rakennustyöt valmiiksi, voit lähteä suoraan taisteluun Ninjagona.

Nautitko pelaamisesta ja taistelemisesta ystäviesi kanssa? Sitten LEGO NINJAGO on myös loistava syntymäpäivälahja ystävillesi. Sitten voitte kulkea yhdessä ninjana ainutlaatuisessa fantasiamaailmassa ja taistella ilkeitä roistoja vastaan. LEGO NINJAGO -kokoelmasi, jossa on laivoja, autoja, lohikäärmeitä, temppeleitä ja paljon muuta, tekee vaikutuksen ystäviisi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.