Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71709 Jayn ja Lloydin Vauhtipelit

Leikkisetti NINJAGO-sankareiden digi-Jayn ja digi-Lloydin faneille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Jayn ja Lloydin Vauhtipelit
SKU 71709
EAN 5702016616958
Kappaleita 322
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71709 Jayn ja Lloydin Vauhtipelit kuvaus

  • Jayn ja Lloydin Vauhtipelit on huikea LEGO® NINJAGO® leikkisetti. Tämä rakennussarja sopii hyvin lapsille, jotka rakastavat seikkailuleluja ja jännittävien taisteluiden leikkimistä ninjatoimintahahmoilla.
  • Tämä leikkisetti sisältää digi-Jayn lelulentokoneineen, digi-Lloyd leluninjapyörineen, Hausner leijulautoineen sekä avain-Tana. Lapsista on hauska leikkiä Prime Empiresta tuttua Speedway Five-Billion -kisaa.
  • Tässä tammikuun 2020 uudessa, upeassa leikkisetissä on kolme minihahmoa, jotkataistelevat Prime Empire -videopelissä. Kaikilla minihahmoilla on hienot Prime Controller -aseet ja taulut, jotka näyttävät jäljellä olevat elämät.
  • Nämä 322-osaiset rakennuslelut ovat hauskoja rakennuskokemuksia 7 vuotta täyttäneille lapsille ja sopivat synttärilahjaksi. Setti innostaa mielikuvitusleikkeihin, ja lapset voivat uppoutua myös roolileikkeihin ystäviensä kanssa.
  • LEGO® NINJAGO® seikkailulelut ovat juuri sopivan kokoisia leikkeihin kotona tai otettavaksi mukaan matkalle. Lelupyörä on 6 cm korkea, 28 cm pitkä ja 5 cm leveä.
  • Tähän ninjaleikkisettiin ei tarvita paristoja – se on valmis leikkeihin heti, kun pakkaus on avattu. Nämä ninja-ajoneuvot saavat virtansa lasten mielikuvituksesta, joten kisat ja taistelut voivat jatkua loputtomiin.
  • Täydellinen ninjasetti pienelle LEGO® rakentajalle. Palikoiden ja rakennettavien hahmojen mukana on selkeät ohjeet. Lapset voivat hyödyntää myös digitaalisia, interaktiivisia Instructions PLUS -ohjeita, jotka löytyvät LEGO® Life sovelluksesta.
  • Keräiltävät LEGO® NINJAGO® rakennuslelut vievät lapset suoraan jännittävään fantasiatoiminnan maailmaan. Nyt leikitään suosikkininjojen kanssa ja taistellaan pahuuden voimia vastaan. Nämä lelut saavat lapset keskittymään.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958, mikä takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit, niin Maassa kuin NINJAGO®-maailmassakin!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.