Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71709 Jayn ja Lloydin Vauhtipelit

Leikkisetti NINJAGO-sankareiden digi-Jayn ja digi-Lloydin faneille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Jayn ja Lloydin Vauhtipelit
SKU 71709
Kappaleita 322
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71709 Jayn ja Lloydin Vauhtipelit kuvaus

  • Jayn ja Lloydin Vauhtipelit on huikea LEGO® NINJAGO® leikkisetti. Tämä rakennussarja sopii hyvin lapsille, jotka rakastavat seikkailuleluja ja jännittävien taisteluiden leikkimistä ninjatoimintahahmoilla.
  • Tämä leikkisetti sisältää digi-Jayn lelulentokoneineen, digi-Lloyd leluninjapyörineen, Hausner leijulautoineen sekä avain-Tana. Lapsista on hauska leikkiä Prime Empiresta tuttua Speedway Five-Billion -kisaa.
  • Tässä tammikuun 2020 uudessa, upeassa leikkisetissä on kolme minihahmoa, jotkataistelevat Prime Empire -videopelissä. Kaikilla minihahmoilla on hienot Prime Controller -aseet ja taulut, jotka näyttävät jäljellä olevat elämät.
  • Nämä 322-osaiset rakennuslelut ovat hauskoja rakennuskokemuksia 7 vuotta täyttäneille lapsille ja sopivat synttärilahjaksi. Setti innostaa mielikuvitusleikkeihin, ja lapset voivat uppoutua myös roolileikkeihin ystäviensä kanssa.
  • LEGO® NINJAGO® seikkailulelut ovat juuri sopivan kokoisia leikkeihin kotona tai otettavaksi mukaan matkalle. Lelupyörä on 6 cm korkea, 28 cm pitkä ja 5 cm leveä.
  • Tähän ninjaleikkisettiin ei tarvita paristoja – se on valmis leikkeihin heti, kun pakkaus on avattu. Nämä ninja-ajoneuvot saavat virtansa lasten mielikuvituksesta, joten kisat ja taistelut voivat jatkua loputtomiin.
  • Täydellinen ninjasetti pienelle LEGO® rakentajalle. Palikoiden ja rakennettavien hahmojen mukana on selkeät ohjeet. Lapset voivat hyödyntää myös digitaalisia, interaktiivisia Instructions PLUS -ohjeita, jotka löytyvät LEGO® Life sovelluksesta.
  • Keräiltävät LEGO® NINJAGO® rakennuslelut vievät lapset suoraan jännittävään fantasiatoiminnan maailmaan. Nyt leikitään suosikkininjojen kanssa ja taistellaan pahuuden voimia vastaan. Nämä lelut saavat lapset keskittymään.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958, mikä takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit, niin Maassa kuin NINJAGO®-maailmassakin!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.