Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Hidden Side

Aina paras LEGO Hidden Side -hinta! Täältä löydät kaikki halvat {title -sarjat suurimmalla alennuksella

Täydellinen yhdistelmä fyysisen rakentamisen ja AR-pelaamisen välillä LEGO Hidden Sidella

Uskallatko lähteä kummitusjahtiin LEGOn kanssa? LEGO Hidden Side -pelin avulla lapset löytävät LEGOsta aivan toisenlaisen puolen. Näissä erikoisrakennussarjoissa yhdistyvät oikeassa maailmassa pelaaminen ja rakentaminen sekä jännittävä kummitusjahti virtuaalimaailmassa.

Se on hauska ja opettavainen tapa päästä kosketuksiin lisätyn todellisuuden (AR) kanssa. LEGO Hidden Side -sovelluksen avulla on jopa mahdollista pelata useamman henkilön kanssa toisiaan vastaan. Näin LEGOsta tulee todella jännittävä ja hieno lelu!

Next level LEGO

LEGO Hidden Side -sarjoja on saatavilla useita. Valitsetko stunt-koneen? Vai pidätkö enemmän hylätystä vankilasta? Yksi asia on varma: siitä tulee jännittävä seikkailu. Kun olet rakentanut sarjan, voit etsiä sovelluksen avulla rakenteen piilotetun puolen.

Saatat törmätä aaveisiin, jotka sinun on saatava kiinni. Jos haluat pelata yhdessä kavereidesi kanssa, on myös mahdollista, että yksi pelaa haamujen metsästäjää ja muut ovat haamuja. Kuka voittaa?

Säännölliset päivitykset ja lisälaajennukset

LEGO Hidden Side -sovellusta päivitetään edelleen säännöllisesti, joten peli ei lopu koskaan. Joka kerta voit löytää uusia tehtäviä, esineitä tai uusia aaveita. LEGO Hidden Side -sarjat sopivat 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, mutta vanhemmilla lapsilla tai jopa aikuisilla on silti hauskaa ottaa aaveet kiinni tai haastaa aaveiden metsästäjä.

Sovelluksen ”leiki aaveenmetsästäjää” -tilan käyttämiseen tarvitaan vähintään yksi LEGO Hidden Side -setti, mutta useamman setin yhdistäminen tekee siitä tietenkin vielä haastavampaa.

Rakastaako lapsesi LEGO Hidden Side -settiään ja haluaisitko ostaa toisen mahdollisimman pienellä rahalla? Täältä löydät parhaat LEGO-tarjoukset eri toimittajilta, jotta saat aina parhaan hinnan. Sitten voitte lähteä aavemaiseen kummitusjahtiin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.