Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Vartijoiden kylä 71747

Vaikuttava LEGO NINJAGO saarilelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Vartijoiden kylä
SKU 71747
EAN 5702016889680
Kappaleita 632
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 41,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Vartijoiden kylä 71747 kuvaus

Toimintaa rakastavat ninjafanit innostuvat päästessään leikkimään LEGO NINJAGO tv-sarjan kohtauksia Vartijoiden kylä (71747) -lelusetillä. Tässä upean yksityiskohtaisessa ninjalelussa on vankila lohikäärmeen suussa, kätkettyjä aseita ja ansa, joka jättää hahmot roikkumaan puusta.

Lahjoja, jotka lumoavat lapset!
Setissä on 5 minihahmoa – Saari-Cole, -Jay ja -Kai, päällikkö Mammatus ja Ukkosenvartija – jokaisella on hienoja aseita, jotta lapset voivat järjestää hauskoja taisteluita keskenään yrittäessään voittaa arvostetun myrskyamuletin itselleen. Setin yläosassa olevan kivipilarin voi jakaa 3 erilaiseksi hirviöhahmoksi.

Huikean hienoja leluja lapsille
LEGO NINJAGO taistelulelut houkuttelevat lapset näyttöjen äärestä ja sukeltamaan fantasiatoiminnan maailmaan. Siellä he oppivat tärkeitä elämäntaitoja ja tekemään yhteistyötä sankareidensa kanssa taistellessaan pahiksia vastaan. Ninjalelujen upeaan kokoelmaan kuuluu lohikäärmeitä, robotteja ja temppeleitä.

  • LEGO NINJAGO Vartijoiden kylä (71747) rakennussarjassa on erittäin yksityiskohtainen ja interaktiivinen viidakkoon sijoittuva piilopaikka, jotta lapset voivat leikkiä upeita taistelukohtauksia.
  • Mukana on 5 minihahmoa: Saari-Cole, Saari-Jay, Saari-Kai, päällikkö Mammatus ja Ukkosenvartija, joilla on LEGO NINJAGO tv-sarjasta tuttuja aseita.
  • Ninjalelusetissä on vankiselli lohikäärmeen päässä, lehdeksi naamioitu vaarallinen ansa, kätkettyjä aseita ja kivipilari, jonka voi jakaa 3 hahmoksi.
  • Tämä 632-osainen saarilelusetti on hauska rakennelma 8 vuotta täyttäneille lapsille. Se on toivottu syntymäpäivä- tai joululahja ninjoista pitävien lasten keskuudessa.
  • Vartijoiden kylä on 22 cm korkea, 19 cm pitkä ja 29 cm leveä – setti tekee varmasti vaikutuksen ystäviin, kun se on esillä lapsen omassa huoneessa.
  • Pidä silmällä muita tv-sarjan inspiroimia NINJAGO-settejä: Lloydin viidakkochopper (71745), Viidakkolohikäärme (71746) ja Katamaraanin meritaistelu (71748).
  • LEGO NINJAGO teema sisältää upean valikoiman hienoja leluja, joiden parissa lapset voivat uppoutua tuntikausiksi mielikuvitusleikkeihin. Leikin varjolla he oppivat tärkeitä elämäntaitoja seikkaillessaan ninjasankariensa kanssa.
  • LEGO palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – ninjataitoja ei tarvita!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät joukon tiukimpia kansainvälisiä standardeja, joten LEGO lelujen parissa lapsesi on turvassa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.