Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Star Wars

Aina paras LEGO Star Wars -hinta! Täältä löydät kaikki halvat {title -sarjat suurimmalla alennuksella

Rakenna uudelleen suosikkisankarisi ja -avaruusaluksesi LEGO Star Wars -elokuvista!

Rakastatko LEGOa ja oletko suuri Star Wars -fani? Silloin LEGO Star Wars on juuri sinua varten! Star Wars -teemalla on saatavilla monia LEGO-paketteja, joiden avulla voit luoda uudelleen monia Star Wars -elokuvien seikkailuja.

Voit valita useista eri rakenteista, jolloin on mahdollista sisustaa huoneesi näillä rakenteilla. Huoneesi sisustamisen lisäksi on myös mahdollista luoda uudelleen suosikkitähtien sota -kohtauksesi.

Mitä on saatavilla?

Star Wars -teemaisia LEGO-rakennussarjoja on saatavilla useita. Esimerkiksi monia avaruusaluksia on mahdollista luoda uudelleen. Voit ajatella esimerkiksi Millennium Falconia. Tämä on yksi Star Wars -elokuvien suosituimmista avaruusaluksista, ja se on Han Solon ja Chewbaccan legendaarinen alus. Alus oli mukana suurissa konflikteissa molempien Kuolemantähtien tuhoamisessa.

Erilaisten avaruusalusten lisäksi myös elokuvien eri hahmoja on saatavana legovaihtoehtoina. Esimerkiksi Yodasta on olemassa LEGO Star Wars -versio. Legendaarinen jedi, joka oli hyvin viisas ja vahva. Hänellä on merkittävä rooli Tähtien sota -elokuvissa. Yodan lisäksi Star Wars -versioita on myös muista päähenkilöistä, kuten Luke Skywalkerista, Kylo Renistä, Han Solosta ja Darth Vaderista. Myrskyjoukot ja keisarillinen kuolema ovat saatavilla myös LEGO-vaihtoehtona.

Miksi LEGO Star Wars on niin hauskaa?

LEGO Star Wars on hauskaa, koska siinä on mahdollista luoda uudelleen kohtauksia suosikkielokuvistasi. Elokuvissa nähdyt jättiläisalukset on mahdollista luoda pienoiskoossa. Lisäksi on hauskaa näytellä kohtauksia uudelleen, ja voit päästää mielikuvituksesi valloilleen. On myös hauskaa kerätä LEGO Star Wars -rakennussarjoja ja laajentaa kokoelmaa hiljalleen.

Kaiken rakentamisen ja leikkimisen hauskuuden lisäksi saat myös kauniin sisustuksen huoneeseesi. Sivustomme vertailee eri toimittajien hintoja varmistaakseen, että saat edullisimman hinnan.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.