Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Ideas

Aina paras LEGO Ideas -hinta! Täältä löydät kaikki halvat {title -sarjat suurimmalla alennuksella

LEGO Ideat: fanien innoittamana

LEGO ottaa fanien ideat hyvin vakavasti. Kuka tietää paremmin, mitä on hauska rakentaa, kuin henkilö, joka saa työskennellä sen kanssa? Tätä silmällä pitäen syntyi LEGO Ideas. Nämä erityiset LEGO-rakennussarjat ovat LEGO-fanien innoittamia ja valitsemia. Saatavilla on esimerkiksi LEGO Ideas -sarjoja, joissa on suosikkikohtauksia suosituista elokuvista ja sarjoista, sekä rakennelmia, jotka ovat saaneet inspiraationsa tosielämän asioista.

Löydä, kuka sen keksi

LEGO Ideas -sarjojen teemat vaihtelevat suuresti. Voit valita esimerkiksi erittäin yksityiskohtaisen puumajan, mutta myös dinosaurusfossiileja tai Friends-sarjan kuuluisan Central Perk -kahvilan. Näiden hyvin monimutkaisten sarjojen rakentaminen ei ole vain hauskaa, vaan ne ovat myös kauniita katsella. Laita ne kauniiseen paikkaan kodissasi, ja niistä tulee varmasti katseenvangitsija.

LEGO Ideas -rakennussarjoissa on hienoa se, että laatikossa on myös vihkonen, jossa on tietoa idean keksineestä fanista ja suunnitelman toteuttaneesta LEGO-suunnittelijasta. Saat siis pienen kurkistuksen kulissien taakse.

Liian innokkaille rakentajille

LEGO Ideas -rakennussarjat ovat hyvin yksityiskohtaisia ja vaativat siksi jonkin verran vaivannäköä. Mutta se tekee niistä myös uskomattoman hauskoja. Muutamat LEGO Ideas -rakennussarjat sopivat 10-vuotiaille, mutta useimpia suositellaan 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Ne ovat kuitenkin myös uskomattoman hauskoja lahjoja.

Sarjan rakentaminen on hieno ja haastava kokemus, ja voit nauttia tuloksesta pitkään. Halusitpa sitten luoda uudelleen suosikkikohtauksesi jostakin sarjasta tai vain nauttia rakennustöiden nerokkaista yksityiskohdista, LEGO Ideas saa sinut taatusti hymyilemään.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.