Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71708 Pelaajien tori

Upea markkina-aiheinen lelurakennussetti ja yhdeksän minihahmoa NINJAGO-toimintaan!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pelaajien tori
SKU 71708
EAN 5702016616941
Kappaleita 218
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 44,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71708 Pelaajien tori kuvaus

  • Upea LEGO® tori ja yhdeksän LEGO® erikoisminihahmoa Prime Empiresta. Täydellinen lahja lapsille, jotka innostuvat NINJAGO®-maailmasta ja omien tarinoiden leikkimisestä keräiltävillä ninjaleluilla.
  • Tässä rakennussetissä on 9 minihahmoa, mukaan lukien NINJAGO® digi-Jay, avatar-Nya ja avatar-Cole sekä erikoishahmot vaaleanpunainen Zane ja Harumi. Pelaajien torilla on NINJAGO®-hahmojen ase- ja hattukoju. Niistä syntyy hauskoja tarinoita.
  • Tämä upea LEGO® tori sisältää kojuja, joilla myydään kuutta erilaista ninjapäähinettä ja uutuusaseita, jotka saavat lasten mielikuvituksen vauhtiin. Yhdeksää pelihahmoa voi pukea ja aseista vauhdikkaisiin leikkeihin Pelaajien torilla.
  • Tämä 218-osainen lelutori on nopeasti rakennettava rakennuslelu 7 vuotta täyttäneille lapsille. Se sopii hyvin synttärilahjaksi. Nämä tammikuun 2020 uudet ninjalelut innostavat hauskoihin leikkeihin, joiden parissa luovat lapset viihtyvät.
  • Tämä lelutori on juuri sopivan kokoinen leikkeihin kotona tai otettavaksi mukaan matkalle. Avain-Tana-koju on 14 cm korkea ja 9 cm leveä.
  • Tässä rakennuslelussa ei tarvita paristoja – rakennettu malli on valmis omatoimisiin leikkeihin tai toimintaleikkeihin ystävien kanssa. Hauskat hetket eivät koskaan lopu näiden keräiltävien ninjalelujen parissa.
  • Interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet tekevät LEGO® torin rakentamisesta entistä hauskempaa. Ohjeet löytyvät LEGO® Life sovelluksesta. Ne sisältävät zoomaus- ja kiertotyökaluja, joiden avulla rakentaminen on hauskaa.
  • LEGO® NINJAGO® rakennussarja ruokkii lasten luovuutta ja auttaa heitä astumaan seikkailujen jännittävään maailmaan. Kun lapsi yhdistää voimansa suosikkininjasankareidensa kanssa, seikkailuille ja taisteluille ei näy loppua.
  • Tässä rakennuslelussa käytetyt LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Se takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Tässä toimintalelussa käytettyjä LEGO® palikoita on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. Voit olla varma lelun turvallisuudesta, kun valitset lapsellesi lahjaksi LEGO® lelun.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.