Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO DUPLO

Aina paras LEGO DUPLO -hinta! Täältä löydät kaikki halvat {title -sarjat suurimmalla alennuksella

Laske hyvä perusta LEGO DUPLOlla

Pienet lapset ovat usein täynnä mielikuvitusta. He voivat käyttää kaikkea mielikuvitustaan kauneimpiin LEGO DUPLO -rakennuksiin. Tämä edistää niiden kehitystä. Lisäksi on tietysti ihanaa kuulla, kun lapsi kertoo kaikenlaisia tarinoita, kun hän on täysin uppoutunut peliin.

Saatavilla on monia erilaisia LEGO DUPLO -sarjoja vähintään kaksivuotiaille lapsille. Rakennatko paloaseman, junan, Frozen-linnan, poliisiaseman tai makuuhuoneen? Vai keksitkö oman juttusi monipuolisista palikoista.

Tunnustuksen juhla

LEGO DUPLO -sarjat ovat pienen tai esikouluikäisen lapsen tunnistamisen juhlaa. DUPLO vastaa lasten mielenkiinnon kohteisiin ja antaa lapsesi rakentaa mitä tahansa, mistä hän pitää. Rakennussarjoissa on myös kuuluisia hahmoja, kuten Elsa Frozenista, Salama McQueen Carsista sekä Minni ja Mikki Hiiri. Nauttiiko taaperosi rakentamisen lisäksi myös niiden purkamisesta? Silloin DUPLO-setti Demolition Bullet on juuri sopiva hänelle.

Pienet eläinten ystävät voivat pitää hauskaa jollakin monista eläinsarjoista. Rakennussarjat, joissa on erivärisiä palikoita ja tunnistettavia osia, kuten ikkunoita ja ovia, ovat myös aina lasten suosiossa. Näin he voivat itse päättää, mitä haluavat rakentaa, ja samalla harjoitella tärkeitä käsitteitä, kuten värejä ja numeroita.

Hyvä perusta

DUPLO:lla leikkiminen luo hyvän pohjan elinikäiselle rakenteluharrastukselle. Lapset oppivat jo varhain seuraamaan omaa mielikuvitustaan ja rakentamaan kiinteitä rakenteita. Näin he voivat muutaman vuoden kuluttua aloittaa työskentelyn jonkin muun LEGO-sarjan parissa.

Jos haluat laajentaa LEGO DUPLO -kokoelmaasi mahdollisimman edullisesti, on hyödyllistä vertailla tämän verkkosivuston tarjouksia. Näin tiedät tarkalleen, mistä voit tilata DUPLOn ja saat vielä enemmän rakenteluhupia samalla rahalla!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.