Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Creator 3-in-1

Aina paras LEGO Creator 3-in-1 -hinta! Täältä löydät kaikki halvat {title -sarjat suurimmalla alennuksella

3 rakennussarjaa yhdessä LEGO Creatorin kanssa

LEGO on yksi lelu, joka stimuloi mielikuvitusta. LEGO Creator -rakennussarjat korostavat tätä LEGOn puolta entisestään. Lapset voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen rakentaessaan taloja, kulkuneuvoja, olentoja ja mitä tahansa muuta he voivat uneksia.

Rakennatko merirosvolaivaa tänään? Lähdetkö lomalle asuntovaunulla? Tai löytää avaruusolentoja Space Rover Explorerilla? Et voi ajatella mitään, ja se on mahdollista LEGO Creatorilla.

LEGO Creator 3-in-1

LEGO Creator 3-in-1 -sarjojen avulla voit rakentaa jopa kolme erilaista jännittävää rakennelmaa yhdellä sarjalla rakennusohjeiden avulla. Voit esimerkiksi tehdä klassisesta merirosvolaivasta merirosvojen majatalon ja muuttaa sen sitten pelottavaksi pääkallosaareksi.

Näin lasten mielikuvitus saa jatkuvasti virikkeitä ja heidät haastetaan näkemään LEGO Creator -tiilien monet mahdollisuudet. Muunna tulilohikäärme sapelihammastiikeriksi ja rakenna skorpioni samoista tiilistä. Laatikossa luetellut kolme vaihtoehtoa ovat tietenkin vasta alkua.

Lego Creator -setti kaikille

LEGO Creator -rakennussarjoja on saatavilla suuri määrä. Jokaiselle löytyy siis mielikuvitusta herättävä sarja. Piditpä sitten nopeista autoista, viihtyisistä taloista tai vaikuttavista dinosauruksista, LEGO Creator tarjoaa sinulle sopivan 3-in-1-setin. Voit myös aina yhdistellä sarjoja, jolloin voit tehdä entistä hauskempia luomuksia.

Todellisille (aikuisille) rakentamisen asiantuntijoille on olemassa erityisiä LEGO Creator Expert -rakennussarjoja. Stimuloi omaa tai lastesi mielikuvitusta työskentelemällä LEGO Creator 3-in-1 -sarjojen parissa ja hämmästy mielenkiintoisista seikkailuista, joita voit kokea niiden avulla.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.