Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 70686 Spinjitzu-räjäytin – Kai

LEGO Spinjitzu-setti ja Kai-hahmo ninjatoimintaan!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Spinjitzu-räjäytin – Kai
SKU 70686
EAN 5702016616842
Kappaleita 48
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 70686 Spinjitzu-räjäytin – Kai kuvaus

  • NINJAGO®-tarvikesetti, joka sisältää Spinjitzu-spinnerin ja Kai-hahmon toiminnantäytteisiin ninjaseikkailuihin ja roolileikkeihin. Vilkkaan mielikuvituksen omaavat lapset ihastuvat tähän innovatiiviseen LEGO® NINJAGO Spinjitzu rakennussarjaan.
  • NINJAGO®-tarvikesetti sisältää NINJAGO Spinjitzu-spinnerin, laukaisualustan ja LEGO® Kai-ninjan minihahmon. Huikean lelun parissa on helppo keskittyä tuntikausiksi leikkiin, kun NINJAGO Kai treenaa Spinjitzu-mestariksi.
  • Tämä on kesäkuussa 2020 julkaistava LEGO® Spinjitzu -keräilysetti, jossa Kai Burst -hahmon voi asettaa Spinjitzu-spinneriin ja kaukaista ninjan lentoon kohti uusia NINJAGO® -seikkailuja.
  • 48-osainen ninjalelu on palkitseva lelu 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se lennättää ninjafanit suoraan mielikuvitusseikkailuihin. Setti sopii erinomaisesti syntymäpäivä-, joulu- tai LEGO® yllätyslahjaksi.
  • Kätevä ja mielettömän hieno NINJAGO®-tarvikesetti kotiin ja pienen ninjan mukaan matkalle. NINJAGO Spinjitsu-spinnerilaukaisualustoineen on 7 cm korkea, 10 cm pitkä ja 7 cm leveä.
  • Upeassa lelussa ei tarvita paristoja. Pienen ninjan mielikuvitus riittää, eikä Kai Burstin tarvitse pitää taukoa treeneistään!
  • Täydellinen LEGO® NINGAGO® Spinjitzu rakennussarja lapsille. Selkeiden ohjeiden avulla ninjalelu on hetkessä valmis Kain NINJAGO Spinjitzu -seikkailuihin.
  • LEGO® NINJAGO® lelusetit ja rakennettavat hahmot avaavat lapsille jännittävän fantasiamaailman, jossa he voivat keksiä seikkailuja ninjasankareilleen hioessaan Spinjitzu-taitojaan.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta, niin Maassa kuin NINJAGO® Cityssäkin.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit. LEGO® takaa mielenrauhan, sillä LEGO hahmot ja rakennussarjat ovat taatusti turvallisia.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.