Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Icons

Aina paras LEGO Icons -hinta! Täältä löydät kaikki halvat {title -sarjat suurimmalla alennuksella

Haastavimmat LEGO-luomukset LEGO Icons

Oletko todellinen LEGO-rakentamisen asiantuntija? Tykkäätkö viettää tuntikausia rakentaen upeita LEGO-rakennelmia? Silloin LEGO Icons -rakennussarjat sopivat sinulle täydellisesti. Rakenna ikonisia rakennuksia, modulaarisia taloja ja yksityiskohtaisimpia ajoneuvoja. Näiden kanssa sinulla on varmasti hauskaa.

Todelliselle LEGO-fanille

LEGO Icons -sarjat eivät ole mitä tahansa LEGO-sarjoja. Nämä ovat kauneimmat ja laajimmat rakennussarjat todelliselle LEGO-fanille. Rakennatko sinä James Bondin Aston Martin DB5:n? Sisältääkö se heittoistuimen, pyörivät rekisterikilvet, renkaiden leikkurit pyörissä ja piilotettavan jäljitystietokoneen? Tämän LEGO Icons -auton yksityiskohdat tekevät siitä yhtä aidon kuin elokuvan oikea auto.

Tällaiset yksityiskohdat ovat tyypillisiä LEGO Icons -rakennussarjoille. Ne tekevät rakentamisesta entistäkin intensiivisempää, haastavampaa ja hauskempaa, ja voit loputtomasti nauttia kovien töidesi tuloksista.

Leikkihupia aikuisille

LEGO Icons -rakennussarjojen rakentaminen on haastavaa kaikkien hienojen pienten yksityiskohtien vuoksi. Siksi useimmat sarjat on tarkoitettu vähintään 16-vuotiaille. Saatavilla on muutamia sarjoja 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, mutta pidä mielessä, että LEGO Icons -rakennussarjojen kokoaminen vaatii todellista kärsivällisyyttä.

Mutta tuntikausien rakenteluhupailu on tietenkin osa tämäntyyppisen LEGOn vetovoimaa. Ja kun rakas setti on vihdoin koottu, voit nauttia kaikesta kovasta työstäsi. Leiki rakennuksilla ja ajoneuvoilla tai laita ne johonkin mukavaan paikkaan, jotta voit viettää tuntikausia unelmoiden upeista luomuksista.

Haluatko laajentaa LEGO Icons -kokoelmaasi tai etkö osaa valita kaikkien näiden upeiden sarjojen välillä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät kaikki LEGO-tarjoukset, joten voit olla varma, että löydät parhaan hinnan. Sitten voit nopeasti palata luomaan haastavimpia ja ikonisimpia LEGO-rakennelmia, joita tulet koskaan tekemään.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.