Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kohtalon aluksen viimeinen lento 71749

Hauska laivalelusetti innostaa rakentamaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kohtalon aluksen viimeinen lento
SKU 71749
EAN 5702016912708
Kappaleita 147
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kohtalon aluksen viimeinen lento 71749 kuvaus

Lapset oppivat rakennustaitoja upean Kohtalon aluksen viimeinen lento -rakennussarjan (71749) parissa. Se on täynnä yksityiskohtia: laiva, vesiskootteri, lohikäärme, jonka siivet liikkuvat, aarrearkku, saari vankiloineen ja 4 minihahmoa.

Opi rakentamaan LEGO 4+ settien parissa
Tämä LEGO lelu on suunniteltu loistavaksi rakennus- ja leikkielämykseksi 4 vuotta täyttäneille lapsille. Pakkauksen jokaisen pussin osista syntyy malli ja hahmo, joten lapset pääsevät aloittamaan leikit nopeasti. Mukana on myös valmiiksi rakennettu aloituspalikka, josta lasten on helppo aloittaa.

Huvia koko perheelle
Lapset ja aikuiset viihtyvät yhteisissä rakennuspuuhissa LEGO 4+ settien parissa. Helpot kuvitetut ohjeet opastavat lapsia rakennusprosessin kaikissa vaiheissa. Setille on myös Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten ohjeiden zoomaus- ja kierto- ja haamutilatyökalujen avulla kokemus on lapsille antoisampi.

  • LEGO NINJAGO Kohtalon aluksen viimeinen lento (71749) tutustuttaa lapset rakentamiseen. Sen jälkeen lapset saavat leikkiä ninjatarinoita jännittäviä yksityiskohtia pursuavalla LEGO laivalelulla.
  • Lelusetissä on 4 minihahmoa – ninjat Kai, Zane ja Jay sekä heidän vihollisensa kummitusninja Karenn. Mukana on myös aloituspalikka, jonka avulla hauskat leikit voivat alkaa nopeasti.
  • Kohtalon aluksessa on kalvopurje, pyörivät kantoraketit, ruori, irrotettava vesiskootterilelu ja ankkuri ketjuineen. Ne saavat lasten mielikuvituksen vauhtiin.
  • Lelusetissä on myös lelulohikäärme, jonka siivet liikkuvat, kun lapset painavat sen selkää. Ninjaminihahmot voivat ratsastaa lohikäärmeen satulassa.
  • Hieno syntymäpäivä- tai joululahja 4 vuotta täyttäneille innokkaille ninjafaneille, jotka malttavat tuskin oppia rakentamaan LEGO palikoilla.
  • Kohtalon alus on 21 cm korkea, 32 cm pitkä ja 12 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen lasten leikkeihin kotona ja muualla.
  • Yksinkertaiset kuvitetut ohjeet opastavat lapset huolella rakennusprosessin läpi.
  • Lasten rakennuselämystä voi lisätä Instructions PLUS -digiohjeiden avulla. Zoomaus-, kierto- ja haamutilatyökalujen ansiosta rakentamisestakin tulee leikkiä.
  • LEGO palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – ninjataitoja ei tarvita!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat turvallisuusstandardit, joten näiden lelujen parissa lapsesi ovat turvassa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.