Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71722 Pääkallovelhon tyrmät

Upea lelutyrmän rakennussarja ja kahdeksan hahmoa NINJAGO toimintaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pääkallovelhon tyrmät
SKU 71722
EAN 5702016617078
Kappaleita 1171
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71722 Pääkallovelhon tyrmät kuvaus

  • LEGO® lautapeli- ja tyrmälelusetti sisältää sankari Colen, sankari Zanen ja sankari Lloydin, joilla voi leikkiä NINJAGO® tv-sarjan seikkailuja. Toiveiden ninjalelu lapsille, jotka keksivät ehtymättömiä omia tarinoitaan ja pelaavat mielellään lautapelejä.
  • Tässä LEGO® NINJAGO® Pääkallovelhon tyrmät (71722) lelusetissä on kahdeksan hahmoa, joilla lapset voivat leikkiä jännittäviä NINJAGO®-tyrmäseikkailuja. Pyöräytettävä noppa tuplaa huvin ja lapset voivat kilpailla LEGO® lautapelissä.
  • Tätäupeaa lelusettiä voi käyttää sekä lelutyrmänä NINJAGO®-tv-sarjan taisteluleikeissä että LEGO® lautapelinä, jossa lapset voivat selvittää tiensä ansojen ja vaarojen ohi taisteluun pääkallovelhoa vastaan.
  • Tämä 1 171-osainen LEGO® NINJAGO® lautapeli sisältää monipuolisen hahmovalikoiman ja on palkitseva rakennustehtävä 9 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on myös hieno LEGO aiheinen syntymäpäivä- tai yllätyslahja luoville lapsille.
  • Tämä ninjalelu on kesäkuun 2020 uutuus. Se on juurisopivan kokoinen leikkeihin kotona tai asetettavaksi näytteille omaan huoneeseen. Lelutyrmä on 31 cm korkea, 27 cm pitkä ja 43 cm leveä.
  • Tässä lelussa ei tarvita paristoja, vaan pienet ninjat pääsevät tyrmäseikkailuihin ja mielikuvituksellisiin toimintaleikkeihin ystävien kanssa heti, kun setti on rakennettu. Leikkien ei tarvitse päättyä koskaan!
  • Tämän NINJAGO®-lautapelin mukana on hyödylliset ja yksityiskohtaiset ohjeet, jotta lapset osaavat koota setin itsevarmasti ja aloittaa leikit nopeasti.
  • LEGO® NINJAGO® rakennussarjat ruokkivat lasten mielikuvitusta ja auttavat heitä astumaan seikkailujen upeaan maailmaan. Siellä he voivat yhdistää voimansa suosikkininjasankareidensa kanssa taisteluissa, joille ei näy loppua.
  • Tässä hauskassa lelussa käytetyt LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta. Edes pääkallovelho ei pysty tuhoamaan niitä!
  • Tässä toimintalelussa ja ninja-aseissa käytettyjä LEGO® palikoita on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit. Voit olla varma, että LEGO lelut ovat turvallisia.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.