Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71705 Kohtalon alus

Interaktiivinen, yksityiskohtainen NINJAGO-alus sisältää seitsemän minihahmoa

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kohtalon alus
SKU 71705
EAN 5702016616910
Kappaleita 1781
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 159,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71705 Kohtalon alus kuvaus

  • Yksityiskohtainen, uudistettu NINJAGO® Kohtalon alus -setti sisältää 7 minihahmoa. Setin parissa ninjafanit voivat toteuttaa NINJAGO-maailman jännittäviä kohtauksia. Mahtava rakennussarja lapsille, jotka haluat keksiä omat tarinansa.
  • NINJAGO® Legacy -setissä on LEGO® Kohtalon alus ja seitsemän minihahmoa: Wu, Kai, Young Lloyd Garmadon, Samurai X, Zane, Jay ja Cole. NINJAGO-fanit voivat toteuttaa tällä minihahmojen joukolla yllin kyllin erilaisia roolileikkejä.
  • Kohtalon alus -lelulla lapset voivat muistella NINJAGO®-TV-sarjan ensimmäisen kauden värikkäitä tapahtumia. Innokkaat ninjafanit lapset voivat pudottaa aluksen ankkurin, pyörittää sen moottoria ja liikuttaa sen purjeita.
  • 1 781-osainen setti on mahtava rakennuskokemus 9 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on loistava syntymäpäivälahja. Kesäkuussa 2020 julkaistavan lelusetin avulla lapset voivat uppoutua ainutlaatuiseen fantasiamaailmaan.
  • NINJAGO® Kohtalon alus näyttää hyvältä koristeena kotona, ja sen voi ottaa mukaan matkalle uusia NINJAGO-seikkailuja varten. LEGO® alus on 32 cm korkea, 44 cm pitkä ja 38 cm leveä.
  • Hyviä uutisia! Kohtalon aluksessa ei tarvita paristoja – rakennettu alus on heti valmis leikkiin, joten sitä ei tarvitse kiinnittää laituriin odottamaan.
  • Pakkaus sisältää selkeät ohjeet, joiden avulla lapset voivat rakentaa NINJAGO®-aluksensa mahdollisimman nopeasti valmiiksi seilaamaan kohti uusia seikkailuja.
  • LEGO® NINJAGO® rakennussarjat saavat virtansa lasten mielikuvituksesta. Niiden parissa lapset voivat paeta loputtoman huvin ja luovan leikin maailmaan.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Se takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta – niin kotona kuin avomerelläkin.
  • Tässä ninjalelussa käytetyt LEGO® palikat täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. Voit olla varma lelun turvallisuudesta, kun valitset lapsellesi lahjaksiLEGO tuotteen.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.