Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71707 Kain Robosuihkari

Upea lelulentokone ja robotti sekä kaksi minihahmoa vauhdikkaisiin kisaleikkeihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kain Robosuihkari
SKU 71707
EAN 5702016616934
Kappaleita 217
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71707 Kain Robosuihkari kuvaus

  • Lasten upea LEGO® NINJAGO® rakennussarja sisältää Kain robosuihkarin. Tämä lelusetti on rakennettavista leluista pitävien lasten mieleen. NINJAGO®-hahmot ja -robottilelut kutsuvat keksimään jännittäviä tarinoita.
  • Tämä rakennussetti sisältää NINJAGO®-robotin, josta voi rakentaa lelulentokoneen, sekä kaksi minihahmoa: NINJAGO® Kain ja Richien sekä avain-Tanan. Setti kannustaa leikkimään luovia leikkejä Prime Empiresta tuttujen tapahtumien parissa.
  • Tämä tammikuun 2020 uutuus, lelusuihkari,pursuaa leikkimahdollisuuksia. Sen osista voi rakentaa myös voimakkaan robottilelun, jonka kädet ja jalat liikkuvat ja joka ampuu nuppeja.
  • Tämä 217-osainen toimintalelu on palkitseva rakennelma 7 vuotta täyttäneille lapsille ja sopii hyvin joululahjaksi. Mahtava rakennussetti innostaa lapsia sukeltamaan mielikuvitusleikkeihin, kun he herättävät suosikkininjansa eloon.
  • LEGO® NINJAGO® robottitoimintalelut ovat juuri sopivan kokoisia leikkeihin kotona tai otettavaksi mukaan matkalle. Robottion 16 cm korkea ja 25 cm leveä.
  • Tässä rakennuslelussa ei tarvita paristoja – se saa energiansa lasten vilkkaasta mielikuvituksesta, joten NINJAGO®-maailmasta ei tarvitse koskaan lähteä kesken kaiken.
  • Täydellinen ninjaleikkisetti pienelle LEGO® rakentajalle. Palikoiden ja rakennettavien hahmojen mukana on painetut ohjeet. Upeat digitaaliset, interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet löytyvät ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta.
  • Keräiltävät ja rakennettavat LEGO® NINJAGO® lelut edustavatjännittävän fantasiatoiminnan maailmaa. Lapset voivat keksiä tarinoita suosikkininjoistaan, jotka taistelevat pahuuden voimia vastaan.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta. LEGO® on laadun merkki – niin Maassa kuin NINJAGO® Cityssäkin!
  • LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. LEGO® leikkisetit takaavat mielenrauhan.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.