Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Technic

Aina paras LEGO Technic -hinta! Täältä löydät kaikki halvat {title -sarjat suurimmalla alennuksella

Mikä on LEGO Technic?
LEGO Technicin historia ulottuu vuoteen 1977, jolloin tekninen LEGO otettiin käyttöön osana LEGO System -tuoteryhmää. Vuodesta 1984 lähtien sen nimi on ollut LEGO Technic.

Kuten nimestä Technic voi päätellä, näissä tuotteissa keskitytään tekniikkaan. Se on tarkoitettu 6-vuotiaille lapsille, ja se tarjoaa runsaasti haastetta rakentamisen aikana. Nämä sarjat ovat hieman vaikeampia koota kuin tavallinen LEGO.

Vaikka alkuperäiset sarjat olivat yksinkertaisia ja toimivia verrattuna nykyisiin sarjoihin, ne loivat perustan nykyään saatavilla oleville haastaville sarjoille. Katso vaikka Porsche 911 RSR, Lamborghini Sian tai Bugatti Chiron. Jokainen näistä näyttää upealta!

Autot näyttävät upeilta kaapissasi, mutta jos haluat leikkiä Technicilläsi, myynnissä on myös upea nosturi, kuorma-auto, kaivinkone tai moottori. Monissa malleissa on myös Powered UP -toiminto, joka herättää ajoneuvon eloon.
Miksi valita LEGO Technic?
Jos etsit haastavampaa LEGO-rakentelukokemusta, LEGO Technic on oikea sarja sinulle. LEGO Technic -sarjat ovat usein monimutkaisempia kuin perinteiset LEGO-sarjat, mikä voi tehdä niiden rakentamisesta palkitsevampaa.

Monissa LEGO Technic -sarjoissa on myös toimivia moottoreita ja hammaspyöriä, jotka voivat lisätä rakentamisen monimutkaisuutta ja hauskuutta. Viime vuosina LEGO on myös julkaissut useita sarjoja, joita voi ohjata älypuhelimilla ja tableteilla.
LEGO Technic -tarjous
Sivustollamme voit tarkastella kaikkia LEGO Technic -tarjouksia. Vertailemme useiden suomalaisten verkkokauppojen hintoja ja näytämme heti halvimman hinnan.

Olitpa kokenut LEGO-rakentaja tai vasta aloittelija, LEGO Technic on loistava vaihtoehto kaikille, jotka haluavat luoda monimutkaisia koneita ja rakenteita. LEGO Technic -sarjojen valikoima laajenee jatkuvasti, joten varmasti löytyy juuri sinulle sopiva LEGO Technic -sarja. Joten mitä sinä odotat? Nappaa tiilet ja aloita rakentaminen!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.