Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO City

Aina paras LEGO City -hinta! Täältä löydät kaikki halvat {title -sarjat suurimmalla alennuksella

Löydä jännittäviä seikkailuja LEGO Cityn kanssa

”Voi ei! Hampurilaisravintola on tulessa. Nopeasti! Kutsukaa palokunta! Lapset voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen leikkiessään LEGO Cityn jännittävillä rakennussarjoilla. Seikkailut kaupungissa, vesillä tai ilmassa – näiden LEGO-sarjojen avulla kaikki on mahdollista.

Pelastavatko he palokuntana kaupungin asukkaat tänään? Vai lentävätkö he lentäjinä tuntemattomiin kaupunkeihin? Jopa merenpohjassa voi seikkailla. Mitä jännittäviä löytöjä he tekevät tänään?

Rakenna oma kaupunkisi

LEGO Cityn sarjat koostuvat pääasiassa vaikuttavista rakennuksista ja ikonisista ajoneuvoista. Saatavilla on katulakaisukoneesta tavarajunaan ja avaruusasemasta autotalliin. Lapset haastetaan luomaan tilanteita uudelleen, mutta ennen kaikkea keksimään omia tarinoita. Nämä voivat olla realistisia tilanteita, mutta fantasiatarinat ovat tietenkin yhtä hauskoja tai ehkä jopa hauskempia leikkiä.

Näillä sarjoilla lapset voivat tutustua kaupungin sankareihin. Palokunta ja poliisi ovat usein esillä LEGO Cityssä. Mutta myös junat ja avaruusajoneuvot ovat hyvin edustettuina. Sarjoja on saatavilla eri ikäisille, joten 4-vuotias taapero mutta myös 12-vuotias teini-ikäinen nauttii LEGO Cityn kanssa leikkimisestä.

Aina laajeneva

LEGO:ssa yleensä, mutta varmasti myös LEGO Cityssä, on hienoa se, että sarjat sopivat täydellisesti yhteen. Näin lapset voivat laajentaa kaupunkiaan ja siten tarinoitaan yhä pidemmälle. Jos he aloittavat pelkällä paloasemalla, seuraavalla kerralla he todennäköisesti haluavat myös poliisiauton tai raketin. Niinpä heidän tarinansa muuttuvat yhä jännittävämmiksi ja he kokevat uusia seikkailuja yhä uudelleen.

Tutustu LEGO Cityn eri sarjoihin tällä sivulla, etkä koskaan maksa liikaa. Emme suosi mitään toimittajaa, joten saat aina parhaan hinnan. Lapset voivat siis kokea entistä enemmän seikkailuja vähemmällä rahalla.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.