Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71719 Zanen Mino-olento

Hieno ninjalelusetti, jossa on neljä minihahmoa ja Mino-olento

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Zanen Mino-olento
SKU 71719
EAN 5702016617047
Kappaleita 616
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71719 Zanen Mino-olento kuvaus

  • Upea LEGO® NINJAGO® Zanen Mino-olento (71719) lelusetti. Tämä rakennuslelu on täydellinen lapsille, jotka uppoutuvat mielellään NINJAGO-lautapeleihin ja leikkivät vangitsevia tarinoita rakennettavilla ninjahahmoilla.
  • Ninjalelusetti sisältää Zane- ja Cole-sankarin ja heidän Mino-olentonsa, jotka säntäävät jännittäviin taisteluihin Gecklejä – Ginkleä ja Gleckiä – vastaan näiden linnakkeessa. Mukana on myös pyöräytettävä noppa, jolla lapset voivat pelata NINJAGO-lautapeliä.
  • Tämä kesäkuun 2020 uutuutena saatava NINJAGO® Zane -setti sisältää neljä minihahmoa ja Mino-olennon seikkailuleikkeihin Shintaron tyrmissä. Lapset voivat käyttää hahmoja myös kilpaillessaan jännittävässä LEGO® NINJAGO lautapelissä.
  • Tämä 616-osainen LEGO® lautapeli on palkitseva rakennuskokemus 8 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on myös mainio LEGO aiheinen syntymäpäivä- tai yllätyslahja. Toimintalelu innostaa mielikuvitusleikkeihin yksin tai yhdessä.
  • Tämä huikea lelu on sopivan kokoinen leikkeihin kotona ja matkalla. LEGO® NINJAGO® Mino-pässiolento on 18 cm korkea, 26 cm pitkä ja 7 cm leveä.
  • Tässä LEGO® NINJAGO® lautapelissä ei tarvita paristoja – se on valmis leikkeihin heti, kun pakkaus on avattu. Nämä keskiaikaan sijoittuvat ninjalelut toimivat lasten luovuuden voimalla, joten hauskoja leikkejä ei tarvitse keskeyttää koskaan.
  • Täydellinen, hauska lelu nuorelle LEGO® rakentajalle. Palikoiden ja hahmojen mukana on selkeät ja ymmärrettävät ohjeet, jotta lapset voivat aloittaa toimintaleikit nopeasti.
  • Hauskojen LEGO® NINJAGO® lelujen parissa lapset voivat paeta jännittävään, toiminnantäyteiseen fantasiamaailmaan, jossa heidän suosikkininjansa taistelevat ilkeitä pahiksia vastaan. Innostaa luoviin leikkeihin!
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Nämä LEGO® palikat ja osat on testattu perusteellisesti, ja ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit. Ne ovat niin lujia, että kestävät Mino-olennonkin kynsissä!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.