Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71721 Pääkallovelhon lohikäärme

Vuorovaikutteinen lelusetti, jossa on LEGO lohikäärme ja kuusi minihahmoa

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pääkallovelhon lohikäärme
SKU 71721
EAN 5702016617061
Kappaleita 1016
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71721 Pääkallovelhon lohikäärme kuvaus

  • LEGO® NINJAGO® Pääkallovelhon lohikäärme (71721) setti ja kuusi minihahmoa NINJAGO tv-sarjasta tuttujen taisteluiden leikkimiseen. Toiveiden lahja faneille, jotka uppoutuvat mielellään leikkeihin ja LEGO lautapeleihin.
  • Yksityiskohtainen ninjalelusetti, jossa on NINJAGO®-lohikäärme ja kuusi minihahmoa: sankari Jay, sankari Kai ja sankari Nya sekä pääkallovelho ja kaksi havahtunutta soturia. Setin parissa voi roolileikkiä seikkailuja tai osallistua jännittävään lautapeliin.
  • LEGO® lohikäärmeen jalat, siivet ja pyrstö liikkuvat ja sen kahdella aseella voi ampua ohjuksia. Lohikäärme voi myös pudottaa luita ja hämähäkkejä. Ninjahahmot voivat osallistua myös lautapeliin paetakseen Shintaron tyrmistä.
  • Tämä 1 016-osainen lohikäärmeen rakennussarja antaa 9 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille mahdollisuuden heittäytyä hauskaan rakennustehtävään. NINJAGO®-faneista on hauska saada tämä setti syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi.
  • Tämä kesäkuun 2020 uusi lohikäärmeen rakennussarja on juuri sopivan kokoinen leikkeihin kotona tai matkalla, joten toiminta ei pääty koskaan. Hauska taistelulohikäärmelelu on 31 cm korkea, 38 cm pitkä ja 53 cm leveä.
  • LEGO® NINJAGO® lautapelissä tai lelusoturihahmoissa ei tarvita paristoja. Kun ne on rakennettu, ne ovat heti valmiita toimintaan, joten ninjaseikkailut eivät pääty koskaan.
  • Tämän lelusetin palikoiden ja osien mukana on selkeät ohjeet, joiden avulla pienet rakentajat saavat NINJAGO®-lohikäärmelelunsa nopeasti ja helposti valmiiksiluovia leikkejä varten.
  • LEGO® NINJAGO® ninjasoturisarjat ovat portti lohikäärmeseikkailujen jännittävään maailmaan, jossa lapset voivat toteuttaa unelmiaan ja yhdistää voimansa ninjojen kanssa loputtomissa jännittävissä leikeissä.
  • Tässä LEGO® lohikäärmeen rakennussarjassa käytetyt LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Tässä ninjasoturisetissä käytetyt LEGO® palikat on testattu perusteellisesti, ja ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit. Hauskat LEGO lelut ovat taatusti laadukkaita.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.