Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Candy Castle Stage 43111

Luovaa ruutuaikaa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Candy Castle Stage
SKU 43111
EAN 5702016911435
Kappaleita 344
Sarja LEGO VIDIYO
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Candy Castle Stage 43111 kuvaus

Avaa lapsille musiikkivideoiden tekemisen maailma, kun he ohjaavat, tuottavat ja tähdittävät omia popmusiikkivideoitaan LEGO VIDIYO Candy Castle Stagen (43111) avulla. Lataa ilmainen sovellus, skannaa ballerinan ja lelukarhun minihahmot ja paljasta niiden upeat persoonat. Skannaa malli sovelluksella ja seuraa, kuinka muuttuu lavaksi lapsen videoilla. Lapsista on hauska suorittaa haasteita tuottaessaan omia musiikkivideoitaan ja jakaessaan niitä muille lapsille turvallisessa sosiaalisessa syötteessä.

Show alkaa!
Candy Castle Stage viihdyttää lapsia tuntikausia niin offline-tilassa kuin sovelluksenkin parissa. Lapsista on hauska kääntää päitä, kaiuttimia ja valoja rakentamassaan lelumallissa ja muuttaa musiikkivideoidensa karkkiaiheisia lavoja ja valaistuksia.

Luo musiikkielämyksiä
LEGO VIDIYO setit kutsuvat mukaan turvalliseen sosiaaliseen leikkielämykseen, jossa lapset voivat ryhtyä omien musiikkivideoidensa ohjaajiksi, tuottajiksi ja tähdiksi. Lasten luovuus kehittyy silmissä! Lasten tuottamat musiikkivideot ovat täynnä eri musiikkityylejä, hauskoja hahmoja, laulua, tanssiliikkeitä ja näyttäviä tehosteita.

  • Innosta lapsia ohjaamaan ja tähdittämään omia musiikkivideoitaan LEGO VIDIYO Candy Castle Stagella (43111). Setti sisältää 2 minihahmoa tarvikkeineen, 14 yllätys-BeatBitiä ja 2 erikois-BeatBitiä.
  • Lataa ilmainen LEGO VIDIYO sovellus ja skannaa ballerinan ja lelukarhun hahmot, erikoistehoste-BeatBitit ja rakentamasi malli. Malli muuttuu lavaksi, jolla hahmot voivat esiintyä!
  • Ota käyttöön erikoistehosteita skannaamalla BeatBitit sovellukseen. Lapset voivat lisätä musiikkivideoihinsa vaikkapa karusellihevosia.
  • Lapsista on hauska muuttaa rakentamaansa LEGO mallia muuttaakseen videon sisältöä – kuten vaihtaa päitä, jolloin videon tausta vaihtuu digitaaliseen jäätelömetsään tai suklaakanjoniin.
  • Hauska musiikkikokemus 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluat yllättää iloisesti. Lelusetti on myös hieno joululahja lapsille, jotka rakastavat musiikkiaiheisia leluja, tanssimista ja esiintymistä.
  • Lava on 13 cm korkea, 14 cm pitkä ja 17 cm leveä.
  • LEGO VIDIYO sovellus on yhteensopiva tiettyjen iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteessa www.LEGO.com/devicecheck. Lasten on pyydettävä vanhemmilta lupa ennen internetin käyttämistä.
  • LEGO VIDIYO setit kutsuvat sosiaaliseen leikkielämykseen, jonka avulla pojista ja tytöistä tulee ohjaajia, tuottajia ja musiikkitähtiä. Seteillä luodaan ja jaetaan omia musiikkivideoita.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.