Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Robo HipHop Car 43112

Luovaa ruutuaikaa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Robo HipHop Car
SKU 43112
EAN 5702016911459
Kappaleita 387
Sarja LEGO VIDIYO
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Robo HipHop Car 43112 kuvaus

Avaa lapsille musiikkivideoiden tekemisen maailma, kun he ohjaavat, tuottavat ja tähdittävät omia musiikkivideoitaan LEGO VIDIYO Robo HipHop Carin (43112) avulla. Lataa ilmainen sovellus, skannaa minihahmot ja paljasta niiden upeat persoonat. Skannaa malli sovelluksella ja seuraa, kuinka auto muuttuu digitaaliseksi lavaksi lapsen videolla. Lapsista on hauska suorittaa haasteita tuottaessaan omia musiikkivideoitaan ja jakaessaan niitä muille lapsille turvallisessa sosiaalisessa syötteessä.

Show alkaa!
Robo HipHop Car on pullollaan yksityiskohtia, jotka viihdyttävät lapsia tuntikausia niin offline-tilassa kuin sovelluksenkin parissa. Lapsista on hauska kääntää päitä, kaiuttimia ja valoja lelumallissa ja muuttaa musiikkivideoidensa robottiaiheista sisältöä.

Luo musiikkielämyksiä
LEGO VIDIYO setit kutsuvat mukaan turvalliseen sosiaaliseen leikkielämykseen, jossa lapset voivat ryhtyä omien musiikkivideoidensa ohjaajiksi, tuottajiksi ja tähdiksi. Lasten luovuus kehittyy silmissä! Lasten tuottamat musiikkivideot ovat täynnä eri musiikkityylejä, hauskoja hahmoja, laulua, tanssiliikkeitä ja näyttäviä tehosteita.

  • Innosta lapsia ohjaamaan ja tähdittämään omia musiikkivideoitaan LEGO VIDIYO Robo HipHop Carilla (43112). Setti sisältää 2 minihahmoa ja musikaalisia lelutarvikkeita, 14 yllätys-BeatBitiä ja 2 erikois-BeatBitiä.
  • Lataa ilmainen LEGO VIDIYO sovellus ja skannaa minihahmot, erikoistehoste-BeatBitit ja rakentamasi malli. Malli muuttuu lavaksi, jolla hahmot voivat esiintyä videoilla!
  • Ota käyttöön erikoistehosteita skannaamalla BeatBitit sovellukseen. Voit lisätä videoihin esim. tehosteen,joka lisää lauluihin hienoja robottiääniä, tai tehosteen, joka koristelee videot graffititaiteella.
  • Lapsista on hauska muuttaa rakentamaansa LEGO mallia muuttaakseen videon sisältöä – kuten vaihtaa päitä, jolloin videon tausta vaihtuu huipputekniseen autotalliin tai graffiteilla koristeltuun parkkipaikkaan.
  • Hauska musiikkikokemus 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluat yllättää iloisesti. Lelusetti on myös hieno joululahja lapsille, jotka rakastavat musiikkiaiheisia leluja, tanssimista ja esiintymistä.
  • Auto on 8 cm korkea, 18 cm pitkä ja 12 cm leveä.
  • LEGO VIDIYO sovellus on yhteensopiva tiettyjen iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteessa www.LEGO.com/devicecheck. Lasten on pyydettävä vanhemmilta lupa ennen internetin käyttämistä.
  • LEGO VIDIYO setit kutsuvat sosiaaliseen leikkielämykseen, jonka avulla pojista ja tytöistä tulee ohjaajia, tuottajia ja musiikkitähtiä. Seteillä luodaan ja jaetaan omia musiikkivideoita.
  • LEGOosat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.