Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Joulupukin vierailu 10293

On jouluaatto, ja joulupukki on jo matkalla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Joulupukin vierailu
SKU 10293
EAN 5702016914313
Kappaleita 1445
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Joulupukin vierailu 10293 kuvaus

Joulupukin vierailu, kukapa ei sitä haluaisi! LEGO Joulupukin vierailun avulla jokaisen joulun ystävän unelma voi toteutua kerta toisensa jälkeen. Rakenna yksityiskohtainen joulutalo ja nauti monista yllätyksistä.

Kaikki perinteet on ajateltu aina puutarhassa olevasta valaistusta joulukuusesta takan päällä oleviin sukkiin. Mistä yksityiskohdasta pidät eniten?

Tule joulun tunnelmaan

LEGO 10293 saa sinut aina joulumielelle, oli sitten viikko ennen joulua tai keskellä kesää. Heti kun näet talon lumen peittämän katon, keksejä ja maitoa takan ääressä, iloisesti pakatut lahjat ja kodikkaasti katetun pöydän, toivot, että on joulukuu.

LEGO Joulupukin vierailu on osa erityistä LEGO Winter Village -mallistoa. Nämä aikuisille tarkoitetut rakennussarjat ovat kaikki jouluaiheisia. Rakenna oma LEGO-joulukyläsi ja nauti kaikesta kodikkuudesta.

Täydellinen lahja juhlapyhiksi

Tämä LEGO-rakennussarja on täydellinen joululahja. Vastaanottaja nauttii sen rakentamisesta, mutta myös sen jälkeen talo on upea lisävaruste kotiin. Talo on 19 senttimetriä korkea, 27 senttimetriä leveä ja 16 senttimetriä syvä.

Se koostuu kahdesta kerroksesta. Käännä takakatto ulos, jotta pääset paremmin makuuhuoneeseen. Lisäksi lahjat on kätketty kaikkialle taloon. Löydätkö ne kaikki?

Joulu ei ole täydellinen ilman joulupukkia

Ho-ho-ho! Tästä LEGO-sarjasta ei tietenkään voi puuttua yksi ja ainoa joulupukki. Joulupukki odottaa iloisena katolla säkki täynnä lahjoja. Anna hänen laskeutua takkaan savupiipun kautta, niin juhlat voivat alkaa.

Haluaisitko lisätä jouluvaloja? Paina puutarhassa olevan joulukuusen huippua ja katso, kun kuusen valot syttyvät varovasti. Lisäksi saat isän, äidin ja tyttären talon mukana. Näin voit toistaa tunnelmallisia joulupäiviä niin usein kuin haluat. Anna joulun tulla nyt!

Täydellinen joulun ystäville

Tämä LEGO-setti on ihanteellinen lahja kaikille joulun ystäville. Sinulla on hauskaa sekä rakentaa että ihailla yksityiskohtaista mallia. Laita talo sen jälkeen kauniiseen paikkaan ja käytä sitä ainutlaatuisena joulukoristeena.

Yhdistä tämä setti muiden LEGO Winter Village -sarjojen kanssa, niin saat upean talvikylän omaan olohuoneeseesi. Se on taatusti hauskaa tänä jouluna!

  • Uppoudu kiehtovaan jouluiseen rakenteluun tämän LEGO Joulupukin vierailu (10293) rakennussetin parissa. Tutustu Joulupukin vierailu -setin kaikkiin perinteisiin yksityiskohtiin lumoavassa jouluisen talon pienoismallissa, joka on myös upea koriste.
  • Mukana on 4 minihahmoa – äiti, isä, tyttö ja joulupukki – joilla voit keksiä loputtomasti perheen kodikasta jouluaattoa esittäviä tilanteita. Katso, miten joulupukki laskeutuu isoa savupiippua pitkin takkaan.
  • Löydä kaikki ilahduttavat jouluiset sisustusyksityiskohdat. Takanreunuksella on joulusukkia lahjoja varten. Joulupukille on tarjolla lautasellinen pipareita ja lasillinen maitoa. Ja eri puolille taloa on kätketty lahjoja.
  • Tämä pienoismalli näyttää upealta joka puolelta, joten se on täydellinen joulukoriste. Tutki söpöä keittiötä, jossa on ihana palikoista rakennettava yleiskone.
  • Tuo jouluaattoosi lämmintä valoa. Joulukuusessa on valopalikka (sisältää pariston), joka syttyy, kun kuusen latvaa painetaan.
  • Etsitkö hienoja joululahjaideoita? Tämä rakennussarja sopii mainiosti LEGO faneille, aikuisille tai perheille, jotka rakastavat myös koristeeksi sopivia pienoismallien rakennussarjoja.
  • Tämä keräiltävä jouluinen talo on 19 cm korkea, 27 cm leveä ja 16 cm syvä. Takimmaista kattoa voi liikuttaa ulospäin, jolloin pääsee yläkerran makuuhuoneeseen.
  • Tämä jouluisen talon rakennettava pienoismalli kuuluu LEGO Talvinen kylä keräilymallien kokoelmaan, joka on aikuisille rakentamisen ystäville suunniteltu luovien rakennussettien sarja.
  • LEGO rakennuspalikat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osissa turvallisuus ja laatu ovat etusijalla. Siksi ne testataan perusteellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.