Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10293 Joulupukin vierailu

On jouluaatto, ja joulupukki on jo matkalla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Joulupukin vierailu
SKU 10293
Kappaleita 1445
Sarja LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 114,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10293 Joulupukin vierailu kuvaus

  • Uppoudu kiehtovaan jouluiseen rakenteluun tämän LEGO® Joulupukin vierailu (10293) rakennussetin parissa. Tutustu Joulupukin vierailu -setin kaikkiin perinteisiin yksityiskohtiin lumoavassa jouluisen talon pienoismallissa, joka on myös upea koriste.
  • Mukana on 4 minihahmoa – äiti, isä, tyttö ja joulupukki – joilla voit keksiä loputtomasti perheen kodikasta jouluaattoa esittäviä tilanteita. Katso, miten joulupukki laskeutuu isoa savupiippua pitkin takkaan.
  • Löydä kaikki ilahduttavat jouluiset sisustusyksityiskohdat. Takanreunuksella on joulusukkia lahjoja varten. Joulupukille on tarjolla lautasellinen pipareita ja lasillinen maitoa. Ja eri puolille taloa on kätketty lahjoja.
  • Tämä pienoismalli näyttää upealta joka puolelta, joten se on täydellinen joulukoriste. Tutki söpöä keittiötä, jossa on ihana palikoista rakennettava yleiskone.
  • Tuo jouluaattoosi lämmintä valoa. Joulukuusessa on valopalikka (sisältää pariston), joka syttyy, kun kuusen latvaa painetaan.
  • Etsitkö hienoja joululahjaideoita? Tämä rakennussarja sopii mainiosti LEGO® faneille, aikuisille tai perheille, jotka rakastavat myös koristeeksi sopivia pienoismallien rakennussarjoja.
  • Tämä keräiltävä jouluinen talo on 19 cm korkea, 27 cm leveä ja 16 cm syvä. Takimmaista kattoa voi liikuttaa ulospäin, jolloin pääsee yläkerran makuuhuoneeseen.
  • Tämä jouluisen talon rakennettava pienoismalli kuuluu LEGO® Talvinen kylä keräilymallien kokoelmaan, joka on aikuisille rakentamisen ystäville suunniteltu luovien rakennussettien sarja.
  • LEGO® rakennuspalikat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osissa turvallisuus ja laatu ovat etusijalla. Siksi ne testataan perusteellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.