Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO K-Pawp Concert 43113

Luovaa ruutuaikaa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO K-Pawp Concert
SKU 43113
EAN 5702016911466
Kappaleita 514
Sarja LEGO VIDIYO
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO K-Pawp Concert 43113 kuvaus

Avaa lapsille musiikkivideoiden tekemisen maailma, kun he ohjaavat ja tähdittävät omia popmusiikkivideoitaan LEGO VIDIYO K-Pawp Concertin (43113) avulla. Lataa ilmainen sovellus, skannaa 3 musiikkiminihahmoa ja paljasta niiden lavapersoonat. Skannaa malli sovelluksella ja seuraa, kuinka se muuttuu lavaksi lapsen videoilla. Lapsista on hauska suorittaa haasteita tuottaessaan omia musiikkivideoitaan ja jakaessaan niitä muille lapsille turvallisessa sosiaalisessa syötteessä.

Show alkaa!
K-Pawp Concert on pullollaan yksityiskohtia, jotka viihdyttävät lapsia tuntikausia niin offline-tilassa kuin sovelluksenkin parissa. Lapsista on hauska kääntää päitä, kaiuttimia ja valoja lelumallissa ja muuttaa musiikkivideoidensa eläinaiheista sisältöä ja valaistusta.

Luo musiikkielämyksiä
LEGO VIDIYO setit kutsuvat mukaan turvalliseen sosiaaliseen leikkielämykseen, jossa lapset voivat ryhtyä omien musiikkivideoidensa ohjaajiksi, tuottajiksi ja tähdiksi. Lasten luovuus kehittyy silmissä! Lasten tuottamat musiikkivideot ovat täynnä eri musiikkityylejä, hauskoja hahmoja, laulua, tanssiliikkeitä ja näyttäviä tehosteita.

  • Innosta lapsia ohjaamaan ja tähdittämään omia musiikkivideoitaan LEGO VIDIYO K-Pawp Concertilla (43113). Se sisältää 3 minihahmoa ja musiikkitarvikkeita, 14 yllätys-BeatBitiä ja 3 erikois-BeatBitiä.
  • Lataa LEGO VIDIYO sovellus ja skannaa pupun, kissan ja lentävän yksisarvisen hahmot, erikoistehoste-BeatBitit ja rakentamasi malli. Malli muuttuu lavaksi, jolla hahmot voivat esiintyä!
  • Ota käyttöön erikoistehosteita skannaamalla BeatBitit sovellukseen. Voit lisätä videoihin esim. tehosteen, joka vaihtaa kaikkien hahmojen ylle yhtenevät asut, tai tehosteen, joka saa hahmot tekemään K-Pop-tanssiliikkeitä.
  • Lapsista on hauska muuttaa rakentamaansa LEGO mallia muuttaakseen videon sisältöä – kuten vaihtaa yksisarviselle kissan pään ja katsoa, miten videon tausta muuttuu.
  • Hauska musiikkielämys 8 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka haluat yllättää iloisesti. Tämä K-Pawp Concert -lelusetti on myös hieno joululahja lapsille, jotka rakastavat musiikkiaiheisia leluja, tanssimista ja esiintymistä.
  • K-Popin inspiroima musiikkilava on 13 cm korkea, 14 cm pitkä ja 30 cm leveä.
  • LEGO VIDIYO sovellus on yhteensopiva tiettyjen iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteessa www.LEGO.com/devicecheck. Lasten on pyydettävä vanhemmilta lupa ennen internetin käyttämistä.
  • LEGO VIDIYO setit kutsuvat sosiaaliseen leikkielämykseen, jonka avulla pojista ja tytöistä tulee ohjaajia, tuottajia ja musiikkitähtiä. Seteillä luodaan ja jaetaan omia musiikkivideoita.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.