Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Titanic 10294

Maailman suurin laiva

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Titanic
SKU 10294
EAN 5702016914320
Kappaleita 9090
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 679,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Titanic 10294 kuvaus

Kaikki tuntevat Titanicin tarinan. Tämän valtavan aluksen tragedia on maailmankuulu. Niin sanottu ”uppoamaton alus” törmäsi jäävuoreen neitsytmatkallaan vuonna 1912 ja upposi kolmessa tunnissa. Vuonna 1997 tehty katastrofin elokuvasovitus voitti yhteensä 11 Oscaria, ja se on edelleen erittäin suosittu elokuva.

Nyt voit tuoda Titanicin myös omaan kotiisi. LEGO 10294 Titanicin avulla saat kotiisi todentuntuisen LEGO-version tästä legendaarisesta laivasta. Oletko valmis suurimpaan LEGO-settiin, joka on tähän mennessä tehty?

Yli 9000 tiiltä

Voit sanoa varmuudella, että LEGO Titanic on fantastinen rakennelma. Malli on peräti 135 senttimetriä pitkä ja koostuu yli 9000 tiilestä. Alus on yhteensä 44 senttimetriä korkea, 16 senttimetriä leveä ja 135 senttimetriä pitkä. Tämä tarkoittaa, että mallin mittakaava on 1:200.

Rakennat mallin, jossa on monia todentuntuisia yksityiskohtia. Rakennat muun muassa sillan, kävelykannen ja laivan uima-altaan yksityiskohtaisesti. Myöskään mahtavat portaat, tupakointitila ja pannuhuone eivät todellakaan puutu. Jotta kaikkia näitä yksityiskohtia voidaan ihailla kunnolla, alus on jaettu kolmeen osaan. Näin voit antaa kaikille yksityiskohdille niiden ansaitseman huomion.

Laivan esittely

Kun olet viettänyt tuntikausia LEGO Titanicin rakentamiseen, haluat laittaa sen näytteille. Näin kaikki voivat ihailla rakennusteknisiä saavutuksiasi ja upeaa laivaa. Tätä varten saat nimikyltin ja kätevän jalustan LEGO 10294 Titanicin kanssa.

Etsi täydellinen paikka kodistasi ja anna Titanicille hieno paikka. Laivan suuri mittakaava, monet yksityiskohdat ja mahtipontisuus tekevät vaikutuksen kaikkiin. Eivätkä he ole vielä edes nähneet liikkuvia yksityiskohtia.

Käännä potkureita laivan mäntämoottoreiden pyörittämiseksi. Nosta ankkuri ja säädä mastojen välinen kireä köysi. Tämä saa mallin näyttämään entistäkin aidommalta.

Legojen ja Titanicin faneille

Tämä LEGO-setti on täydellinen lahja Titanic-fanille, mutta myös jokainen LEGO innostuu tämän laivan tarjoamasta valtavasta rakennushaasteesta. Yllätä joku tällä hämmästyttävällä haasteella ja upealla lopputuloksella. Tämän mallin katseleminen ei koskaan käy tylsäksi.

Hämmästyt kerta toisensa jälkeen ylivoimaisista yksityiskohdista, mallin koosta ja kolossaalisesta suorituskyvystä. Jopa ihmiset, jotka eivät ole Titanic-faneja, näkevät laivan kauneuden tämän mallin avulla.

Urimmäinen haaste

Tähän mennessä suurin LEGO-sarja, joka sisältää upeita yksityiskohtia ja tarjoaa äärimmäisen rakennushaasteen kaikille aikuisille LEGO-faneille. Ota haaste vastaan ja nauti sitten hämmästyttävästä saavutuksesta päivästä toiseen.

Onko sinulla jo mielessäsi täydellinen paikka legendaariselle Titanicille? Älä sitten enää odota ja hanki tämä mahtava rakennushaaste!

  • Rakenna upea LEGO pienoismalli maailman kuuluisimmasta valtamerialuksesta tämän LEGO Titanic 10294 setin avulla. Yli 9 000-osainen setti on taatusti mielenkiintoinen rakennushaaste.
  • Rakenna historialliselle Titanicille uskolliset yksityiskohdat pienoismallin mittakaavassa 1:200. Aitoihin yksityiskohtiin kuuluu yli 300 ikkunaa, kaikille tuttu komentosilta, pelastusveneet, penkit, rahtinosturi ja paljon muuta.
  • Laivan voi jakaa 3 osaan, joten sen sisätilojen yksityiskohtia voi myös tutkia. Rakenna ihasteltavaksi suuri portaikko, hytit, ruokasali, tupakointihuone, lukusali ja uima-allas.
  • Rakenna toimivan aluksen realistiset ominaisuudet ja tutki niitä. Käännä potkureita, niin näet, miten mäntämoottorit käyvät sisällä.
  • Tämä historiallisen Titanicin valtava pienoismalli on keräilykohde, ja setti sisältää esittelyjalustat jokaiselle osalle. Keulaan lisättävä nimikyltti toimii loppusilauksena.
  • Palkitseva rakennelma aikuisille LEGO rakentajille, historian harrastajille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneet Titanicin tarinasta. Upea lahjaidea historiallisten muistoesineiden keräilijöille.
  • Yksi kaikkien aikojen suurimmista ja pisimmistä LEGO malleista: 135 cm pitkä, 44 cm korkea ja 16 cm leveä.
  • Tämä keräiltävä LEGO Titanicin pienoismallisetti kuuluu upeasta muotoilusta, tarkoista yksityiskohdista ja elegantista arkkitehtuurista pitäville aikuisille suunniteltuun luovien rakennettavien pienoismallien sarjaan.
  • LEGO rakennuspalikat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osissa turvallisuus ja laatu ovat etusijalla. Siksi ne testataan perusteellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.