Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Punk Pirate Ship 43114

Luovaa ruutuaikaa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Punk Pirate Ship
SKU 43114
EAN 5702016911978
Kappaleita 615
Sarja LEGO VIDIYO
LEGO hinta 89,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Punk Pirate Ship 43114 kuvaus

Avaa lapsille musiikkivideoiden tekemisen maailma, kun he ohjaavat, tuottavat ja tähdittävät omia popmusiikkivideoitaan LEGO VIDIYO Punk Pirate Shipin (43114) avulla. Lataa ilmainen sovellus, skannaa 3 minihahmoa ja paljasta niiden huikeat lavapersoonat. Skannaa malli sovelluksella ja seuraa, kuinka laiva muuttuu lavaksi lasten omilla musiikkivideoilla, joita voi jakaa muille lapsille turvallisessa sosiaalisessa syötteessä.

Show alkaa!
Punk Pirate Ship -malli on pullollaan yksityiskohtia,jotka viihdyttävät lapsia tuntikausia niin offline-tilassa kuin sovelluksenkin parissa. Lapsista on hauska kääntää päitä, kaiuttimia ja valoja rakentamassaan lelumallissa ja muuttaa musiikkivideoidensa merirosvoaiheista sisältöä ja valaistusta.

Luo musiikkielämyksiä
LEGO VIDIYO setit kutsuvat mukaan turvalliseen sosiaaliseen leikkielämykseen, jossa lapset voivat ryhtyä omien musiikkivideoidensa ohjaajiksi, tuottajiksi ja tähdiksi. Lasten luovuus kehittyy silmissä! Lasten tuottamat musiikkivideot ovat täynnä eri musiikkityylejä, hauskoja hahmoja, laulua, tanssiliikkeitä ja näyttäviä tehosteita.

  • Innosta lapsia ohjaamaan ja tähdittämään omia musiikkivideoitaan LEGO VIDIYO Punk Pirate Shipillä (43114). Setti sisältää 3 minihahmoa ja musiikkitarvikkeita, 14 yllätys-BeatBitiä ja 3 erikois-BeatBitiä.
  • Lataa ilmainen LEGO VIDIYO sovellus ja skannaa minihahmot ja erikoistehoste-BeatBitit. Skannaa malli videolle digitaaliseksi merirosvolaivalavaksi, jolla hahmot voivat esiintyä.
  • Skannaa BeatBitit sovellukseen ja ota käyttöön punkkonserttiin sopivia erikoistehosteita, kuten tehoste, jonka avulla hahmot voivat surffata hailla, tai tehoste, joka saa merirosvon tanssimaan.
  • Lapsista on hauska muuttaa rakentamaansa LEGO mallia muuttaakseen videon sisältöä – kuten vaihtaa kallokoristelu hain päähän tai aarrearkkukaiuttimet kanuunoiksi.
  • Hauska musiikkielämys 8 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka haluat yllättää iloisesti. Lelusetti on myös hieno joululahja lapsille, jotka rakastavat musiikkiaiheisia leluja, tanssimista ja esiintymistä.
  • Merirosvolaivamalli on 19 cm korkea, 24 cm pitkä ja 18 cm leveä.
  • LEGO VIDIYO sovellus on yhteensopiva tiettyjen iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteessa www.LEGO.com/devicecheck. Lasten on pyydettävä vanhemmilta lupa ennen internetin käyttämistä.
  • LEGO VIDIYO setit kutsuvat sosiaaliseen leikkielämykseen, jonka avulla pojista ja tytöistä tulee ohjaajia, tuottajia ja musiikkitähtiä. Seteillä luodaan ja jaetaan omia musiikkivideoita.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.