Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO The Boombox 43115

Luovaa ruutuaikaa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO The Boombox
SKU 43115
EAN 5702016911855
Kappaleita 996
Sarja LEGO VIDIYO
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO The Boombox 43115 kuvaus

Avaa lapsille musiikkivideoiden tekemisen maailma, kun he ohjaavat ja tähdittävät omia musiikkivideoitaan LEGO VIDIYO The Boomboxin (43115) avulla. Lataa ilmainen sovellus ja skannaa 4 musiikkiminihahmoa. Skannaa malli sovelluksella ja seuraa, kuinka se muuttuu lavaksi lasten omilla musiikkivideoilla, joita voi jakaa muille lapsille turvallisessa sosiaalisessa syötteessä.

Eri musiikkityylien juhlaa
The Boombox on pullollaan ominaisuuksia, jotka viihdyttävät tuntikausia niin offline-tilassa kuin digitaalisen sovelluksen parissa. Lapsista on hauska kääntää rakentamansa lelumallin päitä, kaiuttimia ja valoja muuttaakseen musiikkivideoidensa taustaa ja valaistusta. Jokaiselle osalle 4 vaihtoehtoa, joten lasten luovuus pääsee vauhtiin. Päitä voi vaihtaa ja videon maisemaksi voi valita vaikkapa tropiikin, avaruuden, metsän tai linnan.

Luo musiikkielämyksiä
LEGO VIDIYO setit kutsuvat mukaan turvalliseen sosiaaliseen leikkielämykseen, jossa lapset voivat ryhtyä omien musiikkivideoidensa ohjaajiksi, tuottajiksi ja tähdiksi. Lasten luovuus kehittyy silmissä! Lasten tuottamat musiikkivideot ovat täynnä eri musiikkityylejä, hauskoja hahmoja, laulua, tanssiliikkeitä ja näyttäviä tehosteita.

  • Innosta lapsia ohjaamaan ja tähdittämään omia musiikkivideoitaan LEGO VIDIYO The Boomboxilla (43115). Se sisältää 4 minihahmoa ja musiikkitarvikkeita, 14 yllätys-BeatBitiä ja 4 erikois-BeatBitiä.
  • Lataa ilmainen LEGO VIDIYO sovellus ja skannaa vampyyrin, leopardin, keijun ja avaruusolennon minihahmot ja erikoistehoste-BeatBitit. Skannaa sitten rakentamasi malli niin näet sen videoilla digitaalisena esiintymislavana.
  • Ota käyttöön erikoistehosteita skannaamalla BeatBitit sovellukseen. Lapset voivat lisätä videoihinsa esim. tehosteen, joka lisää videoon moottoripyörän, tai tehosteen, joka lisää videoon maagisia tulitehosteita.
  • Lapsista on hauska muuttaa rakentamaansa LEGO mallia muuttaakseen videon sisältöä. Käytettävissä on 4 erilaista päätä, kaiuttimia ja valoja, jotka kaikki ovat eri musiikkityylien inspiroimia.
  • Hauska musiikkikokemus 9 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka haluat yllättää iloisesti. Lelusetti on myös hieno joululahja lapsille, jotka rakastavat musiikkiaiheisia leluja, tanssimista ja esiintymistä.
  • Boombox on 16 cm korkea, 23 cm pitkä ja 35 cm leveä.
  • LEGO VIDIYO sovellus on yhteensopiva tiettyjen iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteessa www.LEGO.com/devicecheck. Lasten on pyydettävä vanhemmilta lupa ennen internetin käyttämistä.
  • LEGO VIDIYO setit kutsuvat sosiaaliseen leikkielämykseen, jonka avulla pojista ja tytöistä tulee ohjaajia, tuottajia ja musiikkitähtiä. Seteillä luodaan ja jaetaan omia musiikkivideoita.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.