Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Volkswagen T2 pikkubussi 10279

Keriltv pienoismalli seikkailujen kunniaksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Volkswagen T2 pikkubussi
SKU 10279
EAN 5702016913736
Kappaleita 2207
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 159,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Volkswagen T2 pikkubussi 10279 kuvaus

Tunnettu Volkswagen T2 Camper herää henkiin LEGO 10279 -mallissa. Tämä kattava LEGO-sarja on täynnä hauskoja yksityiskohtia ja yllättäviä lisäosia, jotka hurmaavat jokaisen LEGO- ja Volkswagen-fanin. Entä yksityiskohtainen sisustus, kangasverhot ja kankainen pop-up-teltta?

LEGO Volkswagen T2 Camper huutaa seikkailua. Millaisia matkoja koet tämän hämmästyttävän ja autenttisen rakenteen avulla?

Paluu ajassa taaksepäin LEGO 10279:llä

Oletko koskaan ollut itse tien päällä oikealla Volkswagenin matkailuautolla? Vai oletko vain näiden ainutlaatuisten pakettiautojen suuri ihailija? Olivatpa muistosi näistä pakettiautoista mitä tahansa, tämän retroauton rakentaminen on varmasti hauskaa.

Tunnistat heti suuren tuulilasin sekä liukuoven. Voit jopa avata konepellin ja nähdä pakettiauton moottorin. LEGO Volkswagen T2 Camperin keittiössä on pesuallas, jääkaappi ja kaasuliesi.

Siellä on myös kokoontaitettava pöytä ja kokoontaitettava vuodesohva. Matkailuautossa on kaikki, mitä tarvitset upeita seikkailuja varten.

Uudet LEGO-osat

Volkswagen-fanien lisäksi myös LEGO-fanit pitävät tästä retrorakennelmasta, ja Volkswagenin matkailuautosta on myös paljon iloa. LEGO on itse asiassa suunnitellut kaikenlaisia uusia LEGO-osia erityisesti tätä ajoneuvoa varten.

Esimerkiksi renkaat ovat uuden muotoiset, ja myös tuulilasin ja kankaisen ponnahdusteltan kaltaiset osat ovat ainutlaatuisia. Tässä rakennustehtävässä on yhteensä yli 2 200 tiiltä, etkä unohda sitä pian.

Tee siitä henkilökohtaista

Volkswagen T2 -leirintäbussin sinivalkoinen väri on tälle ajoneuvolle hyvin ominainen. Haluaisitko antaa bussille henkilökohtaisen ilmeen? Koristele bussi mukana tulevilla kukkavoimatarroilla haluamallasi tavalla. Sen jälkeen on vielä hauskempaa laittaa tämä bussi mukavaan paikkaan kodissasi.

Leirintäbussi on 15 senttimetriä korkea, 35 senttimetriä pitkä ja 14 senttimetriä leveä. Se on todellinen katseenvangitsija huoneessa. Onko sinulla jo hyvä paikka sille?

Hämmästy

LEGO Volkswagen T2 Camper ei lakkaa hämmästyttämästä sinua koskaan. Olipa kyseessä sitten surffilauta, varapyörä, kokoontaitettavat istuimet tai toimiva ohjaus, tämän LEGO-setin avulla löydät joka kerta jotain uutta. Siksi LEGO Volkswagen T2 -vaunu on myös ihanteellinen lahja kaikille Volkswagen- ja LEGO-faneille.

Se on fantastinen rakennuskokemus, josta nautit vielä monen tunnin ajan. Tai nauti näkymistä omasta Volkswagen-matkailuautostasi yhä uudelleen ja uudelleen. Haaveiletko jo uusista seikkailuista?

  • Rakenna Volkswagen T2 -pikkubussin tarkka LEGO pienoismalli. Tutki sen kaikkia aitoja yksityiskohtia ja aseta klassikkokeräilykohde näytteille kaikkien ihailtavaksi.
  • Tutki realistisia yksityiskohtia, kuten tuttua suurta tuulilasia ja liukuovea. Testaa toimivaa ohjausta ja tutki moottoria avaamalla konepelti.
  • Volkswagenin pienoismallista löytyy paljon yksityiskohtia ja tarvikkeita, kuten kangasverhot, avattava kangasteltta, surffilauta ja 2 taittotuolia.
  • Tämä pienoismalli on suunniteltu aikuisille LEGO rakentajille, ja sen parissa on mukava syventyä palkitsevaan rakennuselämykseen. Se on toivelahja ja keräilykohde Volkkarin pikkubussin faneille.
  • Pienoismalli on 15 cm korkea, 35 cm pitkä ja 14 cm leveä, joten se herättää huomiota koristeena.
  • Pienoismalli upeine sinivalkoisine värisävyineen on tyylikäs koriste. Tarroilla voit lisätä pikkubussiin hippityylisiä yksityiskohtia.
  • Sisustukseen kuuluvat keittiö, jossa on kaasuhella, allas, jääkaappi, taittopöytä sekä taitettava rokkihenkinen vuode.
  • Tämä LEGO Volkswagen T2 pikkubussi kuuluu upeista designtuotteista, tarkoista yksityiskohdista ja elegantista arkkitehtuurista pitäville aikuisille rakennusfaneille suunniteltuun luovien rakennussarjojen valikoimaan.
  • LEGO rakennuspalikat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoissa turvallisuus ja laatu ovat etusijalla. Siksi ne testataan perusteellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.