Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Järeä hinausauto 42128

Rakenna hinausautojen klassikko

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Järeä hinausauto
SKU 42128
EAN 5702016913354
Kappaleita 2017
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 179,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Järeä hinausauto 42128 kuvaus

Avaa ovi tekniikan maailmaan tämän LEGO Technic Järeä hinausauto (42128) pienoismallin avulla. Se sisältää paljon yksityiskohtia ja on upea kunnianosoitus maailman rakastetuimmille hinausautoille. Tutki auton aitoa ilmasäleikköä, ilmansuodattimia, valoja, pakoputkea ja raikkaita värejä. Tutustu paineilmatoimisiin ja mekaanisiin toimintoihin, jotka tekevät mallista realistisen.

Rakennuslelusetti, joka on täynnä toimivia toimintoja
Tässä nosturilla varustetussa hinausautossa on paljon vaikuttavia toimintoja. Konepellin alta löytyy 6-sylinterinen rivimoottori liikkuvine mäntineen. Ohjaa autoa pyörittämällä katolla olevaa tappia. Aktivoi nosturi, pumppaa puomi ylös, vedä vinssi esiin ja aseta tukijalat paikoilleen. Tässä ajoneuvossa on LEGO Technic tuotteiden ensimmäinen ylös nostettava telin akseli, joka painaa lisärenkaat alas ja jakaa kuorman painoa.

Hieno johdatus tekniikkaan
LEGO Technic setit sisältävät realistisia liikkeitä ja mekanismeja ja tutustuttavat LEGO rakentajat tekniikan maailmaan helposti lähestyttävällä ja aidolla tavalla.

  • Tutki klassisten hinausautojen nerokasta tekniikkaa tämän LEGO Technic Järeä hinausauto 42128 rakennuslelusetin avulla. Uppoudu mukavaan rakentamiseen ja tutustu mallin lukuisiin yksityiskohtiin ja toimintoihin.
  • Aivan kuten oikeassa järeässä hinausautossa, tässäkin pienoismallissa on paineilmapumpulla toimivia toimintoja, kuten pidennettävä nostopuomi, nostettava nosturin puomi ja pidennettävä nosturin puomi.
  • Tutustu kaikkiin mekaanisiin toimintoihin, kuten kääntyvään nosturiin, toimivaan vinssiin, tukijalkoihin, puomiin sekä ylös nostettavaan telin akseliin, joka painaa lisärenkaat alas, kun kuorman paino jakautuu epätasaisesti – ensimmäinen laatuaan LEGO Technic valikoimassa!
  • Tämä autolelusetti on huikean hieno lahja mekaanisista leluista pitäville 11 vuotta täyttäneille lapsille ja nuorille. Setin parissa lapset ja aikuiset tutustuvat tekniikkaan yhdessä.
  • Tämä nosturilla varustettu hinausauto on 22 cm korkea (nosturi alhaalla), 58 cm pitkä (puomi alhaalla) ja 14 cm (tukijalat ylhäällä).
  • Ohjaa hinausautoa kääntämällä katolla olevaa tappia. Konepellin alta löytyy 6-sylinterinen rivimoottori liikkuvine mäntineen.
  • Klassisen hinausauton yksityiskohtiin kuuluvat aidon näköinen ilmasäleikkö, ilmansuodattimet ja raikkaat värit.
  • LEGO Technic maailma on täynnä edistyksellisiä rakennusleluja LEGO faneille, jotka odottavat jo innolla seuraavaa rakennushaastettaan.
  • LEGO Technic osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO Technic osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.