Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO AT-AT 75313

Suuren luokan rakennettava LEGO Star Wars AT-AT pienoismalli

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO AT-AT
SKU 75313
EAN 5702016913866
Kappaleita 6785
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 849,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO AT-AT 75313 kuvaus

Tätä AT-AT:tä (75313) kaikki LEGO Star Wars fanit ovat odottaneet. Tässä eeppisessä Ultimate Collectors Series -sarjan rakennettavassa pienoismallissa on eri asentoihin asetettavat jalat ja pää, realistisella rekyylillä varustetut tykit, pyörivät tykit, luukku pommin heittämistä varten ja koukku, jonka voi kiinnittää Luke Skywalkerin köyteen, aivan kuten Hothin taistelussa.

Tilaa imperiumin armeijalle
AT-AT on 62 cm korkea, ja se on helppo avata. Yksityiskohtaisessa sisätilassa riittää tutkimista. Rungossa on tilaa 40 LEGO minihahmolle (tämän setin 9 minihahmon joukkoon kuuluvat mm. kenraali Veers ja Luke Skywalker), 4 kiituripyörälle (setti sisältää 2) ja settiin sisältyvälle raskaalle E-Web-sädetykille. Päähän/ohjaamoon mahtuu istumaan 2 LEGO minihahmoa ja tilaa riittää vielä 1 minihahmolle. Tietokyltti viimeistelee tämän upean sisustusesineen.

Huippuhieno lahja
Tämä aikuisille suunnattu LEGO Star Wars keräilysetti on erityinen lahja sinulle itsellesi, Star Wars -faneille ja edistyneille LEGO rakentajille. Mukana on selkeät ohjeet, joiden avulla nautit mukaansatempaavan ja haastavan rakennelman jokaisesta vaiheesta.

  • Rakenna koristeeksi kaikkien aikojen ensimmäinen AT-AT:n LEGO Star Wars Ultimate Collector Series versio (75313). Se on tuttu Hothin taistelusta Star Wars: Imperiumin vastaisku -elokuvasta.
  • Mukana on 9 LEGO Star Wars minihahmoa – kenraali Veers, Luke Skywalker, lumisotilaiden komentaja, 4 lumisotilasta ja 2 AT-AT:n kuljettajaa – sekä tietokyltti, joka viimeistelee tämän upean sisustusesineen.
  • Tässä eeppisessä rakennettavassa pienoismallissa on eri asentoihin asetettavat jalat ja pää, avattavia luukkuja, realistisella rekyylillä varustettuja tykkejä, pyöriviä tykkejä, luukku pommin heittämistä varten ja koukku, jonka voi kiinnittää Luke Skywalkerin köyteen.
  • AT-AT:n paneelit voi irrottaa, jolloin sisätilaa voi tutkia. Rungossa on tilaa 40 LEGO minihahmolle, 4 kiituripyörälle (setti sisältää 2) ja settiin sisältyvälle raskaalle E-Web-sädetykille.
  • Tämä 6 785-osainen setti on monimutkainen ja palkitseva rakennelma ja mainio syntymäpäivä- tai joululahja sinulle itsellesi, Star Wars -harrastajille ja edistyneille LEGO rakentajille.
  • AT-AT on 62 cm korkea, 69 cm pitkä ja 24 cm leveä. Tämä palikoista rakennettava LEGO Star Wars UCS malli sopii upeasti koristeeksi huoneeseen kuin huoneeseen.
  • Oletko Star Wars -fani, jolle LEGO setit eivät ole entuudestaan tuttuja? Ei hätää. Mukana on selkeät ohjeet, joiden avulla suoriudut tästä monimutkaisesta rakennusprojektista vaihe kerrallaan. Ota siis rennosti.
  • Aikuisille suunnatut LEGO Star Wars keräilysetit on suunniteltu vaativille harrastajille, jotka haluavat rentoutua tee se itse -projektien parissa mielekkäällä ja luovalla tavalla.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja varmasti kestäviksi rakennelmiksi.
  • LEGO palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.