Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tylypahkan symbolit – keräilyversio 76391

Upea Harry Potter -elokuvan kerilymalli

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tylypahkan symbolit – keräilyversio
SKU 76391
EAN 5702016913415
Kappaleita 3010
Sarja LEGO Harry Potter
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 299,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Tylypahkan symbolit – keräilyversio 76391 kuvaus

LEGO Harry Potter Tylypahkan symbolit – keräilyversio sisältää joitakin sarjan ikimuistoisimpia esineitä koottuna juhlalliseen koristeeseen, joka on suunniteltu aikuisia harrastajia varten.

Kiehtova kokoelma maagisia muistoja
Tämä kunnianosoitus Harry Potterin taikamaailmalle sisältää useita legendaarisia esineitä yhdessä upeassa mallissa. Mukana ovat Harryn taikasauva ja silmälasit, Ronin suklaasammakko, Hermionen 5 taikajuomapulloa tarjottimella ja maagisia ainesosia (mukaan lukien kidusruoho, Felix Falicis ”nestemäinen onni” ja monijuomaliemi), Tom Valderon päiväkirja, kultainen sieppi ja koulun huivi (jonka voi muokata minkä tahansa Tylypahkan tuvan tyyliin). Tämän lumoavan kokoelman päällä istuu Hedwig-pöllö, joka pitelee kynsissään himoittua kutsua Tylypahkaan. Tämän kiehtovan mallin mukana on 3 harvinaista kultaista minihahmoa – Albus Dumbledore, Minerva McGarmiwa ja Rubeus Hagrid – ja esittelyjalusta, jossa on kuvioitu laatta LEGO Harry Potterin 20-vuotisjuhlan kunniaksi.

  • LEGO Harry Potter Tylypahkan symbolit – keräilyversio (76391) on rakennettava pienoismalli ja kunnianosoitus taikamaailmalle. Se on suunniteltu aikuisia Harry Potter -faneja ajatellen.
  • Mukana on tuttuja esineitä: Harryn taikasauva ja silmälasit, taikajuomia, Tom Valedron päiväkirja, kultainen sieppi, Tylypahkan huivi ja Hedwig, joka kantaa kutsua Tylypahkaan, ja paljon muuta.
  • Mukana on 3 harvinaista kultaista juhlavuoden minihahmoa – Albus Dumbledore, Minerva McGarmiwa ja Rubeus Hagrid – sekä esittelyjalusta, jossa on kuvioitu laatta LEGO Harry Potterin 20-vuotisjuhlan kunniaksi.
  • Tämä käytännönläheinen rakennuselämys on palkitseva projekti, joka saa stressin haihtumaan. 3 010 LEGO palikasta muotoutuu upea aidon kokoinen malli, joka tuo mieleen muistoja Harry Potterin maailmasta.
  • Tämä kiehtova rakennusprojekti sopii mainiosti syntymäpäivä- tai joululahjaksi tai mukavaksi henkilökohtaiseksi yllätykseksi kaikille pienoismallien harrastajille tai Harry Potter -elokuvien aikuisille faneille.
  • Malli on 44 cm korkea, 50 cm leveä ja 33 cm syvä. Upea malli herättää keskustelua ja näyttää todella hyvältä niin kotona kuin työpaikallakin.
  • Laadukkaiden, helposti seurattavien painettujen ohjeiden avulla voit aloittaa tämän kiehtovan rakennusprojektin heti avattuasi pakkauksen.
  • Aikuisille suunnattujen LEGO settien valikoima on täynnä mukavia rakennuselämyksiä, ja pienoismallit näyttävät hyvältä esillä. Nämä setit vetävät puoleensa jokaista pienoismallien harrastajaa.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.