Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21320 Dinosaurusfossiili

Haluttu LEGO Ideas Dinosaurusfossiilit lelu nytteille asetettavaksi!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Dinosaurusfossiili
SKU 21320
EAN 5702016615586
Kappaleita 910
Sarja LEGO Ideas
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21320 Dinosaurusfossiili kuvaus

Palaa ajassa miljoonia vuosia taaksepäin ja tutustu maapallon esihistorialliseen elämään. Rakenna upea koriste-esine tämän LEGO Ideas 21320 Dinosaurusfossiili rakennuslelusetin parissa. Tämä aikuisille suunniteltu 910-osainen keräilysetti on mukaansatempaava, luova rakennuskokemus luonnonhistoriasta kiinnostuneille. Kahden dinosauruksen (Tyrannosaurus rexin ja Triceratopsin) luurangot sisältävät aitoja yksityiskohtia. Setti sisältää myös pterosaurusmatelijan (Pteranodon) luurankolelun. Rakennettavien mallien mittasuhde on 1:32, ja ne voi asettaa oikeisiin asentoihin. Luurangot voi asettaa pakkaukseen kuuluville jalustoille sapiens-luurankohahmon viereen aivan kuin museossa. Setin täydentää paleontologin minihahmo, jolla on erilaisia tarvikkeita hauskoja mielikuvitusleikkejä varten. Tämä arkeologia-aiheinen lelu on upea dinosauruslahja aikuisille. Sen voi rakentaa yksin tai luonnonhistoriasta kiinnostuneiden perheenjäsenten ja ystävien kanssa.

  • Kiehtovan yksityiskohtaisessa dinosaurusfossiilisetissä on rakennettavat, eri asentoihin asetettavat Tyrannosaurus rexin, Triceratopsin ja Pteranodonin luurankojen lelumallit, joiden mittasuhde on 1:32. Jokaiselle on oma esittelyjalusta, joten niistä voi koota oman luonnonhistoriallisen LEGO näyttelyn.
  • Mukana on myös sapiens-luurankohahmo ja esittelyjalusta sekä paleontologin leluhahmo ja rakennettava laatikko sekä dinosauruksen muna-, luu-, hattu- ja kirjaelementtejä luovia roolileikkejä varten.
  • Tässä keräiltävässä LEGO Ideas dinosauruslelusetissä on 910 osaa, jotka takaavat mukaansatempaavan ja palkitsevan rakennuskokemuksen.
  • Onko LEGO rakentaminen uutta sinulle? Ei hätää. Tämän paleontologisarjan mukana on vihkonen, jossa on helposti ymmärrettävät rakennusohjeet, kiehtovia faktoja Tyrannosaurus rexistä, Triceratopsista ja Pteranodonista sekä tietoja setin luoneesta fanista ja LEGO suunnittelijasta.
  • Sopii erinomaisesti paleontologia-aiheiseksi lahjaleluksi 16 vuotta täyttäneille LEGO rakentajille ja kaikille luonnonhistoriasta ja dinosauruksista kiinnostuneille.
  • Pterosauruksen ja dinosaurusten lelumallit ovat koriste-esineitä, jotka keräävät katseet. Tyrannosaurus rexin leluluuranko on suurin kolmesta, 20 cm korkea ja 40 cm pitkä.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.