Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21327 Kirjoituskone

Rakenna itsellesi LEGO tyyliin toteutettu vanhanaikainen kirjoituskone

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kirjoituskone
SKU 21327
Kappaleita 2079
Sarja LEGO Ideas
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 199,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21327 Kirjoituskone kuvaus

  • Tällä LEGO® Ideas rakennusmallilla (21327) tuot mieleen nostalgisia muistoja ja herätät uteliaisuutta nuoremmissa faneissa, jotka eivät ole koskaan nähneet kirjoituskonetta. Kirjoituskoneen liikkeet ja äänet ovat kuin oikeassa kirjoituskoneessa.
  • Sisältää kirjasimet, jotka nousevat ja laskevat näppäintä painettaessa, ja kirjoitettaessa liikkuvan vaunun. Voit myös asettaa kirjoituskoneeseen oikean paperin paikalleen.
  • Mallin esikuvana on LEGO Groupin perustajan Ole Kirk Kristiansenin käyttämä klassikkokirjoituskone.
  • Sisältää vihkosen, jossa on Thomas Kirk Kristiansenin, LEGO Groupin omistajaperheen jäsenen, kirjoittama kirje 43 eri kielellä. Valitse mieluisa kieliversio ja aseta kirje kirjoituskoneeseen.
  • Mainio ajanviete yksin tai perheen kanssa. Nostalginen keräilymalli on ainutlaatuinen syntymäpäivä- tai joululahja sinulle itsellesi, LEGO® faneille, kirjoittajille ja kaikille retroilun ystäville.
  • Kirjoituskone on 11 cm korkea, 27 cm leveä ja 26 cm syvä. Se ihastuttaa koristeena, ja siitä otettuja kuvia on hauska jakaa ystäville.
  • Tämän 2 079-osaisen rakennettavan mallin mukana on myös kuvitettu vihkonen, jossa on tietoja setin suunnitelleesta fanista ja LEGO® suunnittelijoista. Setti sisältää myös vaiheittaiset ohjeet, jotka auttavat haastavassa rakennelmassa.
  • Tämä aikuisille suunnattu rakennussarja kuuluu jännittävien LEGO® Ideas mallien kokoelmaan. Tämän kokoelman mallit ovat fanisuunnittelijoiden keksimiä, tuhansia LEGO fanien äänestämiä ja LEGO Groupin valmistamia.
  • LEGO® osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Varmistamme, että ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät aina yhtä hyvin kestäviksi rakennelmiksi.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.