Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kirjoituskone 21327

Rakenna itsellesi LEGO tyyliin toteutettu vanhanaikainen kirjoituskone

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kirjoituskone
SKU 21327
EAN 5702016995831
Kappaleita 2079
Sarja LEGO Ideas
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 249,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kirjoituskone 21327 kuvaus

Irrottaudu digitaalisesta arjesta ja muistele yksinkertaisempia aikoja rakentamalla vanhanaikaisen kirjoituskoneen LEGO Ideas malli (21327). Sen esikuvana on LEGO Groupin perustajan Ole Kirk Kristiansenin käyttämä klassikkokirjoituskone. Se myös toimii kuin oikea kirjoituskone ja kuulostaa ihan oikealta kirjoituskoneelta. Palikoista rakennettava kirjasintanko nousee joka kerta, kun näppäintä painetaan, ja se on yhdistetty vaunuun, joka liikkuu kirjoittaessa. Voit myös asettaa kirjoituskoneeseen oikean paperin paikalleen.

LEGO faneilta LEGO faneille
LEGO fanin keksimän ja LEGO faniäänestyksellä valikoimaan valitun yksityiskohtaisen kirjoituskonemallin mukana on kirje Thomas Kirk Kristiansenilta, LEGO Groupin omistajaperheen neljännen sukupolven edustajalta. Sujauta kirje kirjoituskoneeseen täydentämään ihastuttavaa koriste-esinettä.

Hieno lahja
Tämä aikuisille suunnattuun laadukkaiden LEGO rakennussarjojen kokoelmaan kuuluva malli sisältää selkeät rakennusohjeet. Se on mainio lahja sinulle itsellesi, LEGO faneille ja kaikille retroilun ystäville.

  • Tällä LEGO Ideas rakennusmallilla (21327) tuot mieleen nostalgisia muistoja ja herätät uteliaisuutta nuoremmissa faneissa, jotka eivät ole koskaan nähneet kirjoituskonetta. Kirjoituskoneen liikkeet ja äänet ovat kuin oikeassa kirjoituskoneessa.
  • Sisältää kirjasimet, jotka nousevat ja laskevat näppäintä painettaessa, ja kirjoitettaessa liikkuvan vaunun. Voit myös asettaa kirjoituskoneeseen oikean paperin paikalleen.
  • Mallin esikuvana on LEGO Groupin perustajan Ole Kirk Kristiansenin käyttämä klassikkokirjoituskone.
  • Sisältää vihkosen, jossa on Thomas Kirk Kristiansenin, LEGO Groupin omistajaperheen jäsenen, kirjoittama kirje 43 eri kielellä. Valitse mieluisa kieliversio ja aseta kirje kirjoituskoneeseen.
  • Mainio ajanviete yksin tai perheen kanssa. Nostalginen keräilymalli on ainutlaatuinen syntymäpäivä- tai joululahja sinulle itsellesi, LEGO faneille, kirjoittajille ja kaikille retroilun ystäville.
  • Kirjoituskone on 11 cm korkea, 27 cm leveä ja 26 cm syvä. Se ihastuttaa koristeena, ja siitä otettuja kuvia on hauska jakaa ystäville.
  • Tämän 2 079-osaisen rakennettavan mallin mukana on myös kuvitettu vihkonen, jossa on tietoja setin suunnitelleesta fanista ja LEGO suunnittelijoista. Setti sisältää myös vaiheittaiset ohjeet, jotka auttavat haastavassa rakennelmassa.
  • Tämä aikuisille suunnattu rakennussarja kuuluu jännittävien LEGO Ideas mallien kokoelmaan. Tämän kokoelman mallit ovat fanisuunnittelijoiden keksimiä, tuhansia LEGO fanien äänestämiä ja LEGO Groupin valmistamia.
  • LEGO osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Varmistamme, että ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät aina yhtä hyvin kestäviksi rakennelmiksi.
  • LEGO palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.