Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 123 Sesame Street 21324

Byggbar LEGO Sesame Street modell med 6 ikoniska karaktrer

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO 123 Sesame Street
SKU 21324
EAN 5702016819953
Kappaleita 1367
Sarja LEGO Ideas
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 123 Sesame Street 21324 kuvaus

Sesame Street har varit en familjefavorit bland tv-program i mer än 50 år. Nu kan du skapa en färgstark version av 123 Sesame Street i LEGO klossar och återuppleva klassiska scener med det här fantastiska LEGO Ideas (21324) bygg- och uppvisningssetet för vuxna.

Detaljer som direkt känns igen
Bygget 123 Sesame Street innehåller Berts och Ernies lägenhet, Elmos sovrum och Berts fågelbo på taket, och setet är fullt av autentiska detaljer och tillbehör till glädje för alla fans. För att fullända den ikoniska gathörnsscenen finns här även Hooper’s Store, Big Birds bo, Oscar the Grouchs soptunna och mycket mer. Det här setet innehåller minifigurkaraktärerna Elmo, Kakmonstret och Bert och Ernie från tv-serien Sesame Street, plus figurerna Oscar the Grouch och Big Bird, för att inspirera till fantasifull lek.

Underbar presentidé
Det här modellsetet ingår i en samling LEGO byggset som utformats för att hjälpa vuxna att koppla av på ett medvetet och kreativt sätt. En fantastisk gåva till dig själv, din familj och alla Sesame Street fans, LEGO entusiaster eller pysslare i ditt liv.

  • Du kan visa alla hur man tar sig till Sesame Street och väcka nostalgiska minnen till liv när du bygger och visar upp det här LEGO Ideas (21324) setet, med den ikoniska byggnaden på 123 Sesame Street och Hooper’s Store.
  • Setet innehåller minifigurerna Elmo, Kakmonstret och Bert och Ernie, plus figurerna Oscar the Grouch och Big Bird. Innehåller även figurer av Slimey the Worm, Dorothy the Goldfish, Radar the Teddy Bear och Rubber Ducky.
  • 123 Sesame Street modellen innehåller Elmos sovrum och Bert och Ernies lägenhet, inklusive det ikoniska porträttet av paret och Ernies badkar, plus många fler autentiska detaljer och tillbehör till glädje för alla fans.
  • På det här hörnet av Sesame Street finns också Hooper’s Store, Big Birds fågelbo, Oscar the Grouchs soptunna och mer, vilket gör det här byggsetet med 1 367 delar till ett roligt sätt att tillbringa kvalitetstid på egen hand eller med familjen.
  • Modellen är 24 cm hög, 36,2 cm bred och 21 cm djup. En iögonfallande uppvisningsmodell för ditt hem, och den perfekta LEGO gåvan till Sesame Street fans och hobbyentusiaster i ditt liv.
  • Bakom Sesame Street står Sesame Workshop: en ideell organisation som arbetar för att hjälpa barn överallt att bli smartare, starkare och snällare.
  • Tydliga instruktioner hjälper dig att bygga med självförtroendet på topp och njuta av processen, även om du är LEGO nybörjare. Dessutom ingår ett illustrerat häfte om Sesame Streets historia, setets fandesigner och mycket mer.
  • Det här LEGO Ideas setet för vuxna ingår i en samling inspirerande, byggbara modeller som är utformade för dig, den kräsna hobbyentusiasten, som letar efter roliga, kreativa aktiviteter som låter dig fly från vardagsstressen och fokusera sinnet.
  • LEGO klossar uppfyller de högsta branschstandarderna. Det betyder att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
  • LEGO byggklossar och delar tappas, krossas, vrids, värms och analyseras för att säkerställa att varje LEGO set uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.