Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21324 123 Sesame Street

Byggbar LEGO Sesame Street modell med 6 ikoniska karaktärer

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO 123 Sesame Street
SKU 21324
Kappaleita 1367
Sarja LEGO Ideas
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21324 123 Sesame Street kuvaus

  • Du kan visa alla hur man tar sig till Sesame Street och väcka nostalgiska minnen till liv när du bygger och visar upp det här LEGO® Ideas (21324) setet, med den ikoniska byggnaden på 123 Sesame Street och Hooper’s Store.
  • Setet innehåller minifigurerna Elmo, Kakmonstret och Bert och Ernie, plus figurerna Oscar the Grouch och Big Bird. Innehåller även figurer av Slimey the Worm, Dorothy the Goldfish, Radar the Teddy Bear och Rubber Ducky.
  • 123 Sesame Street modellen innehåller Elmos sovrum och Bert och Ernies lägenhet, inklusive det ikoniska porträttet av paret och Ernies badkar, plus många fler autentiska detaljer och tillbehör till glädje för alla fans.
  • På det här hörnet av Sesame Street finns också Hooper’s Store, Big Birds fågelbo, Oscar the Grouchs soptunna och mer, vilket gör det här byggsetet med 1 367 delar till ett roligt sätt att tillbringa kvalitetstid på egen hand eller med familjen.
  • Modellen är 24 cm hög, 36,2 cm bred och 21 cm djup. En iögonfallande uppvisningsmodell för ditt hem, och den perfekta LEGO® gåvan till Sesame Street fans och hobbyentusiaster i ditt liv.
  • Bakom Sesame Street står Sesame Workshop: en ideell organisation som arbetar för att hjälpa barn överallt att bli smartare, starkare och snällare.
  • Tydliga instruktioner hjälper dig att bygga med självförtroendet på topp och njuta av processen, även om du är LEGO® nybörjare. Dessutom ingår ett illustrerat häfte om Sesame Streets historia, setets fandesigner och mycket mer.
  • Det här LEGO® Ideas setet för vuxna ingår i en samling inspirerande, byggbara modeller som är utformade för dig, den kräsna hobbyentusiasten, som letar efter roliga, kreativa aktiviteter som låter dig fly från vardagsstressen och fokusera sinnet.
  • LEGO® klossar uppfyller de högsta branschstandarderna. Det betyder att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
  • LEGO® byggklossar och delar tappas, krossas, vrids, värms och analyseras för att säkerställa att varje LEGO set uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.