Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Frendien asunnot 10292

Kaksi kaikkien tuntemaa asuntoa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Frendien asunnot
SKU 10292
EAN 5702016914306
Kappaleita 2048
Sarja LEGO Ideas
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 179,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Frendien asunnot 10292 kuvaus

Oletko seurannut Rachelin, Rossin, Joeyn, Phoeben, Chandlerin ja Monican seikkailuja? Komediasarja Friends alkoi vuonna 1994 ja päättyi kymmenen vuotta myöhemmin, mutta se on edelleen erittäin suosittu. Sarjan fanit ovat usein katsoneet jaksoja yhä uudelleen ja uudelleen. Näiden ystävien elämää näyteltiin paljon kahdessa New Yorkin ikonisessa asunnossa.

Voit nyt kokea uudelleen joitakin näistä seikkailuista tämän LEGO 10292 Friends -setin avulla. Rakennussarja on täynnä tunnistettavia hetkiä sarjasta. Monican olohuoneen violetit seinät, lepotuolit, joissa Joey ja Chandler istuivat, ja pöytäjalkapallopöytä, jossa pelattiin paljon otteluita, voidaan luoda uudelleen. Jopa Joeyn ja Chandlerin kanootti sekä kana ja ankka ovat mukana. Minkä hetken haluat elää uudelleen?

Osaa uudelleen ikonisia hetkiä

LEGO 10292 Friends -sarjan avulla voit toistaa kaikenlaisia sarjan hauskoja hetkiä. Muistatko, kun kiitospäivän kalkkuna istui Joeyn pään päällä? Muistatko, kuinka Rachel ja Chandler söivät varastetun juustokakun käytävän lattialla?

Ja muistatko sen pitkän kepin, jolla ystävät tarkistivat, onko Ruma alaston kaveri vielä elossa? Saat näitä ja monia muita ikimuistoisia hetkiä LEGO Friends -asunnon avulla. Setti koostuu 2048 palasta ja 7 minifiguurista.

Koko kaveriporukka

Asunnot eivät ole täydellisiä ilman siellä asuvia tai säännöllisesti vierailevia ystäviä. Siksi LEGO 10292 sisältää Rachelin, Rossin, Joeyn, Phoeben, Chandlerin ja Monican minifiguurit.

Jopa Chandlerin entinen tyttöystävä Janice on paikalla. Muistatko, miltä hänen naurunsa kuulostaa? Monet sarjan fanit muistavat aina tämän äänen. Kaikilla tämän LEGO-sarjan hahmoilla on omat vaatteensa, joten tunnistat heidät heti. Kuka ystävistä on suosikkisi?

Rakenna oma Friends-maailmasi

LEGO 10292 ei ole ensimmäinen LEGO Friends -sarja. Central Perk, maailmankuulu kahvila, oli jo mahdollista luoda uudelleen. Yhdistämällä Central Perkin näihin asuntoihin voit helposti luoda oman Friends-maailman. Suurin osa komediasarjan jaksoista tapahtui näissä kahdessa paikassa.

Täällä tapahtui kaikkea kosinnoista suuriin tappeluihin. Tämä LEGO-setti saa sinut kokemaan sen uudelleen ja uudelleen. Se on todellinen voimavara sarjan faneille. Joka kerta, kun näet asunnot omassa kodissasi, hymy ilmestyy kasvoillesi.

Vaihda kohtauksia säännöllisesti tai toista suosikkihetkesi. Omien uusien Friends-tarinoiden keksiminen on tietenkin myös mahdollista. Mitä Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey, Phoebe ja Janice kokevat kanssasi?

  • Rakenna koristeeksi tarkka LEGO versio Joeyn ja Chandlerin asunnosta sekä Monican ja Rachelin asunnosta sekä niitä yhdistävästä käytävästä tämän Frendit-televisiosarjaan perustuvan LEGO setin avulla.
  • Tämä aikuisille suunnattu LEGO Frendien asunnot (10292) rakennussarja sisältää paljon aitoja yksityiskohtia ja viitteitä Frendien klassikkojaksoihin. Setti pelastaa Frendit-fanin päivän ja ihan koko vuoden.
  • Setissä on 7 minihahmoa ja paljon hauskoja tarvikkeita, jotka muistuttavat suosikkisarjan rakastetuimmista hetkistä. Setti näyttää upealta koristeena.
  • Setti on mukaansatempaava rakennelma aikuisille ja täydellinen tapa fanittaa Frendit-televisiosarjaa. Se on myös toiveiden lahja kaikille Frendit-keräilytuotteiden ystäville.
  • Setti on 10 cm korkea, 64 cm leveä ja 31 cm syvä. Jos haluat näytteille pienemmän koristeen, irrota matot ja kokoa hauskoja minimalleja.
  • Huomaatko setistä kaikki sarjan ikoniset hetket? Kuten sen, kun juustokakku putosi lattialle, kun kissa hyökkäsi Rossin kimppuun parvekkeella tai kun Joey onnistui jäämään päästään jumiin kalkkunan sisään.
  • Tv-sarjasta tutut huonekalut ja kodikas sisustus vievät suoraan sarjan tunnelmiin. Tutki Joeyn ja Chandlerin säädettäviä nojatuoleja, Monican vihreää jakkaraa ja Gladysia, Phoeben karmivaa taulua.
  • Tämä LEGO Frendien asunnot setti kuuluu upeista designtuotteista, tarkoista yksityiskohdista ja elegantista arkkitehtuurista pitäville aikuisille rakennusfaneille suunniteltuun luovien rakennettavien pienoismallien sarjaan.
  • LEGO rakennuspalikat valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osissa turvallisuus ja laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä. Siksi ne testataan perusteellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.