Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Frendien asunnot 10292

Kaksi kaikkien tuntemaa asuntoa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Frendien asunnot
SKU 10292
EAN 5702016914306
Kappaleita 2048
Sarja LEGO Ideas
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 179,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Frendien asunnot 10292 kuvaus

Jos fanitat Frendejä, tunnet olosi kodikkaaksi suosikkitelevisiosarjaasi esittelevän LEGO uutuuden parissa. Näiden seinien sisällä klassikkotarinassa on tapahtunut vaikka kuinka paljon käänteitä. Nyt voit muistella suosikkihetkiäsi tämän LEGO Frendien asunnot (10292) rakennussarjan parissa. Viihdy asuntojen tarkkojen pienoismallien rakentelun parissa. Yksityiskohdista löydät viitteitä suosituimpiin jaksoihin, kuten Monican kiitospäivän kalkkunaan, Chandlerin ja Joeyn säädettäviin nojatuoleihin, kanaan ja ankkaan, Phoeben nukkekotiin ja muihin hauskoihin hetkiin.

7 minihahmoa
Setti sisältää koko jengin sekä Janicen. Hahmot ovat pukeutuneet sarjasta tuttuihin asuihinsa: Rachelilla on tuttu ruutuhameensa ja Joey on sonnustautunut Chandlerin vaatteisiin. Lukuisine yksityiskohtineen tämä LEGO Frendit setti on upea koriste.

Yllätyksiä pursuava projekti
Tämä Frendit-televisiosarjaan perustuva LEGO setti kuuluu upeita design-esineitä arvostaville aikuisille suunnattujen rakennussarjojen kokoelmaan. Se on myös toiveiden lahja kaikille Frendit-tuotteiden keräilijöille.

  • Rakenna koristeeksi tarkka LEGO versio Joeyn ja Chandlerin asunnosta sekä Monican ja Rachelin asunnosta sekä niitä yhdistävästä käytävästä tämän Frendit-televisiosarjaan perustuvan LEGO setin avulla.
  • Tämä aikuisille suunnattu LEGO Frendien asunnot (10292) rakennussarja sisältää paljon aitoja yksityiskohtia ja viitteitä Frendien klassikkojaksoihin. Setti pelastaa Frendit-fanin päivän ja ihan koko vuoden.
  • Setissä on 7 minihahmoa ja paljon hauskoja tarvikkeita, jotka muistuttavat suosikkisarjan rakastetuimmista hetkistä. Setti näyttää upealta koristeena.
  • Setti on mukaansatempaava rakennelma aikuisille ja täydellinen tapa fanittaa Frendit-televisiosarjaa. Se on myös toiveiden lahja kaikille Frendit-keräilytuotteiden ystäville.
  • Setti on 10 cm korkea, 64 cm leveä ja 31 cm syvä. Jos haluat näytteille pienemmän koristeen, irrota matot ja kokoa hauskoja minimalleja.
  • Huomaatko setistä kaikki sarjan ikoniset hetket? Kuten sen, kun juustokakku putosi lattialle, kun kissa hyökkäsi Rossin kimppuun parvekkeella tai kun Joey onnistui jäämään päästään jumiin kalkkunan sisään.
  • Tv-sarjasta tutut huonekalut ja kodikas sisustus vievät suoraan sarjan tunnelmiin. Tutki Joeyn ja Chandlerin säädettäviä nojatuoleja, Monican vihreää jakkaraa ja Gladysia, Phoeben karmivaa taulua.
  • Tämä LEGO Frendien asunnot setti kuuluu upeista designtuotteista, tarkoista yksityiskohdista ja elegantista arkkitehtuurista pitäville aikuisille rakennusfaneille suunniteltuun luovien rakennettavien pienoismallien sarjaan.
  • LEGO rakennuspalikat valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osissa turvallisuus ja laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä. Siksi ne testataan perusteellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.