Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Nalle Puh 21326

Leiki Disneyn Nalle Puhin tarinoita LEGO tyyliin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Nalle Puh
SKU 21326
EAN 5702016915648
Kappaleita 1265
Sarja LEGO Ideas
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Nalle Puh 21326 kuvaus

Kuka ei olisi kasvanut Nalle Puhin sydäntälämmittävien tarinoiden parissa? Sekä menneisyydessä että nykyään suloinen, hieman naiivi pieni karhu on erittäin suosittu. LEGO 21326 on siis varmasti suuri hitti sekä lasten että vanhempien keskuudessa.

Setti on täynnä hauskoja yksityiskohtia, joiden avulla voit esittää uudelleen kaikki suosikkitarinasi Puhista. Tässä LEGO-sarjassa ei tietenkään ole vain Puhia, vaan myös kaikki hänen ystävänsä ovat mukana. Kuka on suosikkisi?

Löydä ihanat yksityiskohdat

LEGO 21326 koostuu Sadan hehtaarin metsän suuresta tammesta, jonka alle Nalle Puh rakensi mökkinsä. Kuusen takaosassa oleva Puhin talo on avattavissa, joten voit tarkastella kaikkia yksityiskohtia ja leikkiä sen kanssa. Tutustu Puhin sänkyyn, suureen satukirjaan ja Puh-Ku-kelloon.

Myös talon ulkopuolelta löytyy kaikenlaisia hauskoja lisäyksiä. Miten olisi lentävät mehiläiset puun päällä olevan mehiläispesän ympärillä. Hunajapurkit ovat tietysti myös Poohille välttämättömiä. Anna kaikkien ystävien viihtyä leirinuotion äärellä ja jakaa hunajapannua. Puhilla on tietysti myös punainen ilmapallo mukanaan, jotta hän voi mennä katsomaan mehiläispesiä tarkemmin. Todella kaikki on ajateltu.

Pooh ja kaikki hänen ystävänsä

Tästä LEGO-setistä saat tietenkin Nalle Puh -minifiguurin, mutta hänen ystävänsä eivät myöskään puutu. Pieni vaaleanpunainen possu Possu on mukana, ja sillä on sille ominainen punainen huivi ja musta sateenvarjo. Jänis, johon kuuluu myös porkkana, kuuluu myös tähän sarjaan. Myös aina synkkä Eeyore on aina mukana Puhin seikkailuissa, samoin kuin hyvin iloinen Tiikeri.

Toista kuuluisat Puh-tarinat kaikkien ystävien kanssa tai keksi omat seikkailusi. Vanhemmille on hauskaa luoda uudelleen Puhin ihana maailma lastensa kanssa. Siitä tulee tuntikausien rakentelu- ja leikkihupia!

Fanien ideasta oikeaksi sarjaksi

Tämä LEGO-sarja on LEGO Ideas -sarja, mikä tarkoittaa, että idea on alun perin fanin esittämä. Tässä tapauksessa se oli Ben Alder. LEGO Group on pysynyt melko uskollisena Alderin suunnittelulle.

Sarjassa on 1265 osaa. Se on 22 senttimetriä korkea, 18 senttimetriä leveä ja 24 senttimetriä pitkä. Sarjaa suositellaan aikuisille, mutta sitä on varmasti hauska rakentaa myös lasten kanssa.

Nerokas lahja

Tämä laaja LEGO-setti on täydellinen lahja kaikille Puh-faneille ja LEGO-harrastajille. Sekä aikuisilla että lapsilla on tuntikausia hauskaa yksityiskohtaisen sarjan kanssa. Jos te kaikki fanitatte rakastettavaa pientä karhua ja hänen ystäviään kotona, setti on myös loistava lahja teille yhdessä.

Sarjan rakentaminen on ihanaa ajanvietettä, monien yksityiskohtien löytäminen aiheuttaa paljon ihmetystä, ja seikkailujen uudelleen esittäminen ja keksiminen on varmasti uskomattoman hauskaa. Milloin sukellat Hundred Acre Woodiin?

 • Nauti omasta vapaa-ajasta tai laatuajasta perheen kanssa ja herätä mieleen lapsuusmuistoja tämän LEGO Ideas setin (21326) parissa. Disneyn Nalle Puhin talo Puolen hehtaarin metsässä on kaunis koriste-esine.
 • Mukana on 5 hahmoa: minihahmot Nalle Puh, Nasu, Tikru ja Kani sekä Ihaa LEGO hahmo. Kaikilla hahmoilla on tuttuja tarvikkeita, mukaan lukien Puhin rakennettava punainen ilmapallo.
 • Talon voi avata takaa, jotta pääset helposti tutkimaan sisäpuolen aitoja tarvikkeita, kuten rakennettavaa nojatuolia, Puh-käkikelloa, sekä muita osia, kuten Puhin satukirjaa, hunajapurkkeja ja pelitikkuja.
 • Rakenna nuotio ja aseta Puh istumaan pölkylle sen ääreen. Auta Puhia ”leijumaan” ilmapallollaan ylöspäin katsomaan, kuinka mehiläiset pörräävät puun kahden mehiläispesän ympärillä.
 • Mainio lahja LEGO faneille, harrastajille ja kaikille Nalle Puhin ystäville.
 • Näytteille sopiva malli on 24 cm korkea, 18 cm leveä ja 22 cm syvä.
  Rakenna yksin tai ota perheesi mukaan lapsuudestasi tuttuun innokkaaseen LEGO rakentamiseen ja Nalle Puhin seuraan. Haluat taatusti ottaa kuvia tästä hurmaavasta rakennettavasta mallista ja esitellä niitä muille.
 • Tämän 1 265-osaisen setin mukana on kuvitettu vihkonen, jossa on tietoja setin suunnitelleesta fanista ja LEGO suunnittelijoista. Se sisältää myös vaihekohtaiset rakennusohjeet, joilla aloittelevatkin LEGO rakentajat osaavat rakentaa omatoimisesti.
 • Tämä aikuisille suunnattu LEGO Ideas │ Disney setti kuuluu ainutlaatuisten LEGO Ideas mallien kokoelmaan, joista jokainen on fanisuunnittelijan ideoima, tuhansien LEGO fanien äänestämä ja LEGO Groupin valmistama.
 • LEGO osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne kiinnittyvät aina yhtä hyvin ja että rakennelmat ovat kestäviä.
 • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.