Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21326 Nalle Puh

Leiki Disneyn Nalle Puhin tarinoita LEGO tyyliin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Nalle Puh
SKU 21326
Kappaleita 1265
Sarja LEGO Ideas
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 129,95 €
Julkaisupäivä 18. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21326 Nalle Puh kuvaus

  • Nauti omasta vapaa-ajasta tai laatuajasta perheen kanssa ja herätä mieleen lapsuusmuistoja tämän LEGO® Ideas setin (21326) parissa. Disneyn Nalle Puhin talo Puolen hehtaarin metsässä on kaunis koriste-esine.
  • Mukana on 5 hahmoa: minihahmot Nalle Puh, Nasu, Tikru ja Kani sekä Ihaa LEGO® hahmo. Kaikilla hahmoilla on tuttuja tarvikkeita, mukaan lukien Puhin rakennettava punainen ilmapallo.
  • Talon voi avata takaa, jotta pääset helposti tutkimaan sisäpuolen aitoja tarvikkeita, kuten rakennettavaa nojatuolia, Puh-käkikelloa, sekä muita osia, kuten Puhin satukirjaa, hunajapurkkeja ja pelitikkuja.
  • Rakenna nuotio ja aseta Puh istumaan pölkylle sen ääreen. Auta Puhia ”leijumaan” ilmapallollaan ylöspäin katsomaan, kuinka mehiläiset pörräävät puun kahden mehiläispesän ympärillä.
  • Mainio lahja LEGO® faneille, harrastajille ja kaikille Nalle Puhin ystäville.
  • Näytteille sopiva malli on 24 cm korkea, 18 cm leveä ja 22 cm syvä. Rakenna yksin tai ota perheesi mukaan lapsuudestasi tuttuun innokkaaseen LEGO® rakentamiseen ja Nalle Puhin seuraan. Haluat taatusti ottaa kuvia tästä hurmaavasta rakennettavasta mallista ja esitellä niitä muille.
  • Tämän 1 265-osaisen setin mukana on kuvitettu vihkonen, jossa on tietoja setin suunnitelleesta fanista ja LEGO® suunnittelijoista. Se sisältää myös vaihekohtaiset rakennusohjeet, joilla aloittelevatkin LEGO rakentajat osaavat rakentaa omatoimisesti.
  • Tämä aikuisille suunnattu LEGO® Ideas │ Disney setti kuuluu ainutlaatuisten LEGO Ideas mallien kokoelmaan, joista jokainen on fanisuunnittelijan ideoima, tuhansien LEGO fanien äänestämä ja LEGO Groupin valmistama.
  • LEGO® osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne kiinnittyvät aina yhtä hyvin ja että rakennelmat ovat kestäviä.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.