Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21321 Kansainvälinen avaruusasema

Huikea LEGO palikoista koottava Kansainvälinen avaruusasema

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kansainvälinen avaruusasema
SKU 21321
Kappaleita 864
Sarja LEGO Ideas
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 84,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21321 Kansainvälinen avaruusasema kuvaus

  • Haasta rakennustaitosi tällä LEGO® Ideas Kansainvälinen avaruusasema (21321) keräilymallilla, jossa on mm. kaksi kiertyvää niveltä, kahdeksan säädettävää aurinkopaneelia, eri asentoihin liikuteltava Canadarm2 sekä muita aitoja yksityiskohtia, jotka huomaat rakentaessasi.
  • Kansainvälisen avaruusaseman malliin sisältyy jalusta, kaksi astronauttiminihahmoa, palikoista rakennettava pienikokoinen NASA-avaruussukkula ja kolme miniavaruusalusta, joilla luot huikean koristeen ja herätät nostalgisiamuistoja lapsuuden LEGO® projekteista.
  • Mukana on myös 128-sivuinen kirja täynnä tietoja Kansainvälisestä avaruusasemasta, avaruusalusmallin luoneesta fanista ja LEGO® suunnittelijasta, sekä LEGO Ideas teeman 10-vuotisjuhlajulkaisu.
  • 864-osainen setti on loistava lahja itsellesi, syntymäpäivä- tai joululahja avaruusfanille, 16 vuotta täyttäneille tai kokeneille LEGO® rakentajille. Setin parissa on helppo uppoutua tuntikausiksi luovan hupiin joko yksin tai ystävien kanssa.
  • Kansainvälisen avaruusaseman rakennussarjan korkeus on 20 cm, pituus 31 cm ja leveys 49 cm, joten näyttävä koriste vangitsee jokaisen ohikulkijan katseen.
  • Paristoton rakennussarja takaa stressiä lievittävän, mukaansatempaavan ja hauskan luovan elämyksen. Joten uppoudu, löydä rakennus-zenisi ja nauti omasta ajasta rakentaessasi tätä mahtavaa keräilymallia!
  • Ajattelitko ostaa tämän Kansainvälisen avaruusaseman mallin LEGO® ensikertalaiselle? Ei hätää. Pakkaus sisältää vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rakennushaasteen voi ottaa vastaan luottavaisin mielin.
  • LEGO® Ideas setit ovat LEGO fanien luomia ja valitsemia. Huikea valikoima keräiltäviä rakennusleluja koristeeksi ja luovaan leikkiin aikuisten ja lasten iloksi.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, mikä takaa, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistetaan, että kaikki LEGO Ideas rakennussetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.