Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Poliisiasema 60246

Rjhtv hupia ja jnnityst pienille LEGO City toimintasankareille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisiasema
SKU 60246
EAN 5702016617801
Kappaleita 743
Sarja LEGO City
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Poliisiasema 60246 kuvaus

Kaikki on mahtavaa tässä LEGO Cityn Poliisiasemassa (60246). Pienillä lainvalvojilla ja LEGO City TV-sarjan faneilla on hauskaa keksiessään tarinoita, joissa seikkailevat Duke Detainin, poliisipäällikkö Wheelerin ja Daisy Kaboomin hauskat hahmot. Jännittävä setti sisältää poliisiaseman, jossa on valonheitin-valopalikka, äänipalikka-sireenillä varustetun poliisiauton sekä huikean kuorma-auton, moottoripyörän ja valvontadronen.

Hieman erikoisempi rakennuslelu
Leikkisetti sisältää yksinkertaisen rakennusoppaan ja Instructions PLUS -ohjeet! Interaktiiviset rakennusohjeet sisältyvät älypuhelimille ja tableteille ladattavaan maksuttomaan LEGO Life sovellukseen. Ne sisältävät mm. zoomaus- ja kiertotyökalut, joiden avulla aloittelevasta LEGO rakentajasta kehittyy nopeasti mestarirakentaja!

LEGO City – Jännittäviä leluja lapsille
LEGO City Poliisi sarjan setit kutsuvat jännittävään rakennus- ja leikkikokemukseen. Todenmukaisten ajoneuvojen, yksityiskohtaisten rakennusten ja hauskojen hahmojen avulla lapset voivat luoda tarinoita ja tilanteita, jotka kuvaavat todellista kaupunkielämää hauskalla ja kekseliäällä tavalla.

 • Loistava rakennussarja lapsille, jotka rakastavat toiminnantäyteisiä rakennusleluja. LEGO City Poliisiasema (60246) leikkisettiin kuuluu räjähtävä selli, upeita menopelejä ja hauskoja hahmoja. Hupi alkaa heti, kun avaat pakkauksen.
 • Mitä pakkaus sisältää? Lelupoliisiaseman, kaksi kuorma-autoa, moottoripyörän ja dronen. Saat myös kuusi minihahmoa, kuten LEGO City TV-sarjasta tutut Duke DeTainin, poliisipäällikkö Wheelerin ja Daisy Kaboomin sekä kaksi koirahahmoa.
 • Yksityiskohtainen poliisiasema vankilapakoon johtavine räjähdyksineen ja valopalikka-valonheittimineen sekä poliisiauto äänipalikka-sireeneineen tuottaa tonneittain iloa LEGO City Poliisin faneille.
 • LEGO City Poliisiasema leikkisetti sopii erinomaisesti 5 vuotta täyttäneille lapsille. Se on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja lapsille, jotka innostuvat roolileikkileluista, ajoneuvoista ja toimintaleluista.
 • Koottuna lelupoliisiaseman korkeus on 24 cm, leveys 48 cm ja syvyys 15 cm. Poliisiauton mitatovat 6 cm x 12 cm x 7 cm.
 • Leikkisetin ääni- ja valopalikat toimivat kumpikin yhdellä CR1216-nappiparistolla. Hyvä uutinen? Ne sisältyvät pakkaukseen! Ääni- ja valoleikki voi alkaa saman tien.
 • Löydät yksinkertaisen rakennusoppaan pakkauksesta. Tai voit ladata Instructions PLUS -ohjeet osana ilmaista LEGO Life sovellusta. Zoomaus- ja kiertotyökaluilla varustetut interaktiiviset rakennusohjeet tekevät rakentamisesta lasten leikkiä!
  LEGO City Poliisi settien yksityiskohtaiset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Nämä setit innostavat rajattomaan luovaan leikkiin.
 • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit ja kireät sisäiset laatukriteerimme, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
 • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.