Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60256 Kilpurit

Renkaita ulvottavaa kilpa-autotoimintaa lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kilpurit
SKU 60256
EAN 5702016617900
Kappaleita 190
Sarja LEGO City
LEGO hinta 29,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60256 Kilpurit kuvaus

  • Avaa ovi LEGO® Cityn jännittävään maailmaan tällä hienolla kilpa-autojen rakennussarjalla, joka on suunniteltu innostamaan loputtomiin, mielikuvituksellisiin roolileikkeihin arjesta tuttujen tilanteiden pohjalta. Täydellinen lelu kilpa-autoista innostuville lapsille.
  • Mitä pakkaus sisältää? Lapset saavat kaksi hienoa LEGO® kilpa-autoa, joissa on mahtavat yksityiskohdat, kaksi kartiota lähtö- tai maaliviivalle sekä kaksi kuljettajan minihahmoa kypärineen. Kaiken, mitä lapsi tarvitsee toiminnantäyteiseen, omatoimiseen leikkiin.
  • Luovat leikit saavat uusia käänteitä, kun lapset yhdistävät setin ajoneuvot ja hahmot muiden alkuperäisten LEGO® leikkisettien kanssa. Näyttävät kokoonpanot keräävät katseet myös koristeina.
  • Tämä LEGO® City Kilpurit (60256) rakennuslelu on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja mielikuvitusleikeistä innostuville 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottuna punaisen LEGO® kilpurin mitat ovat 4 cm x 13 cm x5 cm, kun taas keltaisen LEGO® kilpurin mitat ovat 4 cm x 12 cm x 5 cm.
  • Paristoja ei tarvita – tämä leikkisetti toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauska leikki voi alkaa heti!
  • Tämän lelun parissa voi tutustua LEGO® rakentamiseen. Pakkauksesta löydät selkeät rakennusohjeet – joten revi palikkapussit auki ja pidä hauskaa!
  • LEGO® City rakennuslelut sisältävät yksityiskohtaisia rakennuksia, makeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin, kehittävät lapsen fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO® City leikkisetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja The LEGO Groupin tiukat sisäiset laatuvaatimukset. Näin varmistamme, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City rakennusleluja. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.