Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Valtameren tutkimustukikohta 60265

Valtameren tutkimustukikohta on tulevaisuuden edellkvijiden lelu

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Valtameren tutkimustukikohta
SKU 60265
EAN 5702016617993
Kappaleita 497
Sarja LEGO City
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Valtameren tutkimustukikohta 60265 kuvaus

Merta ja sen eläimiä rakastavat lapset hullaantuvat myös tästä LEGO City Valtameren tutkimustukikohta (60265) lelusetistä. Korallin peittämässä merenpohjassa riittää paljon hauskaa tutkittavaa. Tukikohdan keskenään vaihdettavissa olevien asuin- ja tutkimustilojen sisällä on mukava rentoutua. Lapsilla riittää myös jännittävää puuhaa hienon lelunosturin, sukellusveneen telakoinnin ja kauko-ohjattavan vedenalaisen aluksen sekä hai- ja rauskuhahmojen sekä viiden tutkimusretkeilijän minihahmon vahvan tiimin parissa!

Mukaansatempaava rakennuskokemus
Tämän 5 vuotta täyttäneille tarkoitetun LEGO City lelun selkeät rakennusohjeet löytyvät pakkauksesta. Tai lataa verkosta älypuhelimeesi tai tablettiisi LEGO Building Instructions sovellus, joka sisältää Instructions PLUS -ohjeet. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet sisältävät huikeita zoomaus- ja kiertotoimintoja, joiden avulla aloittelevasta LEGO rakentajasta kehittyy nopeasti mestarirakentaja!

Valtavan hieno tutkimuslelu lapsille
LEGO City tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden työtä. Valtameri-teeman lelusettiemme yksityiskohtaiset rakennukset, upeat kulkuneuvot ja hauskat hahmot innostavat pienet tutkijat realistisiin roolileikkeihin.

  • Lapset saavat sukeltaa syvälle vedenalaisiin mielikuvitusseikkailuihin tämän upean LEGO City (60265) Valtameren tutkimustukikohta lelusetin parissa. Se sisältää kaiken, mitä lapset tarvitsevat hauskoihin ja palkitseviin leikkeihin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Setti sisältää valtameren tutkimustukikohdan, jossa on keskenään vaihdettavissa olevat asuin- ja tutkimustilat, sekä telakoitavan sukellusveneen, kauko-ohjattavan vedenalaisen aluksen, viisi tutkijaminihahmoa sekä hai- ja rauskuhahmot.
  • LEGO City Valtameren tutkimustukikohdassa on keskenään vaihdettavissa olevat asuin- ja tutkimustilat, telakoitava sukellusvene, jossa on liikkuvat robottikäsivarret, pyörivä potkuri ja avattava kahden minihahmon ohjaamo.
  • Etsitkö upeita leluja 5 vuotta täyttäneille lapsille? Tämä lelusetti on hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO Cityn faneille ja lapsille, jotka eivät saa tarpeekseen roolileikeistä. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Valmiiksi rakennettuna tutkimustukikohta on 20 cm korkea, 27 cm pitkä ja 15 cm leveä. Kauko-ohjattava vedenalainen alus on 3 cm korkea, 6 cm pitkä ja 3 cm leveä.
  • Tarvitaanko paristoja? Ei tarvita, sillä tämä rakennussarja toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Avaa LEGO palikkapussit, ja leikki voi alkaa heti!
  • Tämä rakennussarja sisältää aloitteleville rakentajille suunnatut painetut rakennusohjeet ja interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO Building Instructions sovelluksessa, jonka voi ladata älylaitteisiin.
  • LEGO City tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden uraauurtavaa työtä. Nämä ammattilaiset auttavat tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille. LEGO City Valtameri teeman lelusetit tutustuttavat lapset jännittäviin vedenalaisen maailman tutkimusretkiin.
  • Kaikki LEGO City Valtameri teeman lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja vaatimukset. Näin varmistamme, että LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varmoja, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.