Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Jäätelöauto 60253

Maaginen, monivrinen jtelautolelu!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Jäätelöauto
SKU 60253
EAN 5702016617870
Kappaleita 200
Sarja LEGO City
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Jäätelöauto 60253 kuvaus

Lapset voivat leikkiä arjen sankareita hauskalla LEGO City Jäätelöauto (60253) lelusetillä. Lapset pelastavat hellepäivän tarjoamalla kylmiä tuutteja ja jäätelöpuikkoja LEGO Cityn asukkaille! Setti tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia omatoimiseen roolileikkiin, sillä jäätelömyyjä voi työskennellä jäätelöautossa että ajaa sitä. Mukana on skeittaava asiakas, jolla on söpö koira.

Supersiisti rakennussarja
LEGO City Jäätelöauton mukana on rakennusohjeet. Tai voit ladata verkosta älylaitteeseen Instructions PLUS -ohjeet, jotka kuuluvat LEGO Life sovellukseen. Se on interaktiivinen rakennusohje, jonka mahtavat zoomaus- ja kiertotyökalut tekevät aloittelevasta LEGO rakentajasta mestarirakentajan.

LEGO City Upeat ajoneuvot
LEGO City Upeat ajoneuvot seteillä lapset voivat tutustua läheltä suosituimpiin maa-, lento- ja meriajoneuvoihin. Nämä realistiset rakennuslelut innostavat mielikuvitusleikkeihin, joissa toteutetaan arjesta tuttuja tilanteita hauskalla ja jännittävällä tavalla.

  • Tunnetko lapsen, joka tykkää käydä jäätelöautolla? Lapset voivat nauttia aurinkoisesta, kesäisestä hauskanpidosta LEGO City Jäätelöauto setin parissa. Se innostaa luoviin, omatoimisiin leikkeihin, jotka pohjautuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin.
  • Rakennussarja, joka sisältää kirkkaanvärisen jäätelöauton, jäätelömyyjän ja skeittaajan minihahmot sekä koirahahmon. Täydellinen mielikuvitukselliseen, omatoimiseen leikkiin.
  • Lapset voivat auttaa jäätelömyyjää ajamaan autoa, tarjoilla tuuttejaja puikkoja tarjoiluluukusta ja auttaa skeittaajaa tekemään hienoja temppuja. Tämä värikäs jäätelöauto näyttää hyvältä myös koristeena.
  • LEGO City Jäätelöauto (60253) on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja leluajoneuvoista innostuville 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottu jäätelöauto on 11 cm korkea, 15 cm pitkä ja 6 cm leveä. Jäätelömyyjällä on runsaasti tilaa ajaa jäätelöautoa ja palvella asiakkaita.
  • Supersiisti LEGO City Jäätelöauto ei tarvitse paristoja – se toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauska leikki voi alkaa heti.
  • Setin rakentaminen on lasten leikkiä. Mukana on painetut ohjeet ja verkosta voi ladata interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet. Ohjeet ladataan älylaitteeseen asennettuun LEGO Life sovellukseen.
  • LEGO City Upeat autoneuvot innostavat luovaan leikkiin, kehittävät fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Lapset tutustuvat erilaisiin ajoneuvoihin ja leikkivät tilanteita, joissa arki ilmenee hauskalla ja jännittävällä tavalla.
  • LEGO rakennussetit täyttävät aina alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group testaa kaikki LEGO palikat perusteellisten testien avulla. Varmistamme, että jokainen lelumme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.