Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60253 Jäätelöauto

Maaginen, monivärinen jäätelöautolelu!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Jäätelöauto
SKU 60253
Kappaleita 200
Sarja LEGO City
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60253 Jäätelöauto kuvaus

  • Tunnetko lapsen, joka tykkää käydä jäätelöautolla? Lapset voivat nauttia aurinkoisesta, kesäisestä hauskanpidosta LEGO® City Jäätelöauto setin parissa. Se innostaa luoviin, omatoimisiin leikkeihin, jotka pohjautuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin.
  • Rakennussarja, joka sisältää kirkkaanvärisen jäätelöauton, jäätelömyyjän ja skeittaajan minihahmot sekä koirahahmon. Täydellinen mielikuvitukselliseen, omatoimiseen leikkiin.
  • Lapset voivat auttaa jäätelömyyjää ajamaan autoa, tarjoilla tuuttejaja puikkoja tarjoiluluukusta ja auttaa skeittaajaa tekemään hienoja temppuja. Tämä värikäs jäätelöauto näyttää hyvältä myös koristeena.
  • LEGO® City Jäätelöauto (60253) on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja leluajoneuvoista innostuville 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottu jäätelöauto on 11 cm korkea, 15 cm pitkä ja 6 cm leveä. Jäätelömyyjällä on runsaasti tilaa ajaa jäätelöautoa ja palvella asiakkaita.
  • Supersiisti LEGO® City Jäätelöauto ei tarvitse paristoja – se toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauska leikki voi alkaa heti.
  • Setin rakentaminen on lasten leikkiä. Mukana on painetut ohjeet ja verkosta voi ladata interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet. Ohjeet ladataan älylaitteeseen asennettuun LEGO® Life sovellukseen.
  • LEGO® City Upeat autoneuvot innostavat luovaan leikkiin, kehittävät fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Lapset tutustuvat erilaisiin ajoneuvoihin ja leikkivät tilanteita, joissa arki ilmenee hauskalla ja jännittävällä tavalla.
  • LEGO® rakennussetit täyttävät aina alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group testaa kaikki LEGO® palikat perusteellisten testien avulla. Varmistamme, että jokainen lelumme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.