Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60245 Ryöstö monsteriautolla

LEGO City faneille suunnattu monsteriautoryöstö vetää puoleensa kuin magneetti!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ryöstö monsteriautolla
SKU 60245
Kappaleita 362
Sarja LEGO City
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60245 Ryöstö monsteriautolla kuvaus

  • Herätä LEGO® Cityn toiminta eloon tällä LEGO® City Poliisi Ryöstö monsteriautolla (60245) rakennussetillä, johon sisältyvät voimakkaalla magneetilla varustettu roiston monsteriauto, kaksi LEGO® Cityn TV-hahmoa ja paljon muuta.
  • Rakennussarjassa on voimakkaalla magneetilla varustettu rosvojen monsteriauto, pankkirakennus ja magneetilla siirrettävä kassakaappi, poliisin valvonta-auto ja moottoripyörä, sekä poliisisankari Tom Bennettin ja roisto Big Bettyn minihahmot.
  • Poliisin valvonta-autossa ja pankkirakennuksessa on yksityiskohtaiset sisätilat, ja lapset voivat vetää kassakaapin pankin seinästä monsteriauton magneetilla. Tämä setti voidaan yhdistää muihin alkuperäisiin LEGO® setteihin.
  • Erinomainen 5 vuotta täyttäneille lapsille. Perusrakennustaidot riittävät. Hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja lapsille, jotka rakastavat toimintaleluja ja LEGO® City TV-sarjaa.
  • Koottuna monsteriauton korkeus on 8 cm, pituus 17 cm ja leveys 9 cm. Poliisin valvonta-auton korkeus on 8 cm, pituus 12 cm ja leveys 6 cm.
  • Nyt kävi hyvä tuuri! Paristoja ei tarvita – LEGO® City Poliisi leikkisetti toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauska leikki voi alkaa heti!
  • Tämän lelun parissa voi tutustua LEGO® rakentamiseen. Pakkaus sisältää selkeät rakennusohjeet – joten revi palikkapussit auki ja pidä hauskaa!
  • LEGO® City Poliisi leikkisettien realistiset lelurakennukset, upeat ajoneuvot ja hauskat hahmot innostavat loputtomaan, luovaan leikkiin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO® rakennussetit täyttävät aina alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group testaa kaikki LEGO® palikat perusteellisten testien avulla. Varmistamme, että jokainen lelumme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.