Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60243 Takaa-ajo poliisihelikopterilla

Poliisi ja rosvo -tarinoihin valmis helikopteritoimintalelu vetää LEGO faneja magneetin lailla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Takaa-ajo poliisihelikopterilla
SKU 60243
Kappaleita 212
Sarja LEGO City
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60243 Takaa-ajo poliisihelikopterilla kuvaus

  • Tämä LEGO® City poliisisetti (60243) sisältää leluhelikopterin, jossa on tehokas magneetti esineiden nostamiseen. Sillä nostat ilmaan myös rosvon pakoauton! Upea lelu lapsille, jotka nauttivat hauskoista takaa-ajoista.
  • Ota leikkiin LEGO® City TV-sankari Sam Grizzled, mönkijäkuski, roisto Snake Rattler ja hänen rikostoverinsa. Lisää tarinaan nostomagneetilla varustettu leluhelikopteri, pakoauto ja moottoripyörä, ja kaikki on valmiina rajatonta leikkiä varten!
  • Pienet lainvalvojat voivat nostaa ja kuljettaa rosvojen pakoautoa kiinnittämällä helikopterin magneetin auton takaosassa olevaan varastettuun kassakaappiin. Helikopterissa on myös tilaa kaikille neljälle minihahmolle.
  • Etsitkö upeita leluja 5-vuotiaille lapsille? Tämä setti on upea joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO® City faneille sekä pojille ja tytöille, jotka rakastavat toiminnantäyteistä roolileikkiä. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottuna Sam Grizzledin helikopteri on 11 cm korkea, 30 cm pitkä ja 26 cm leveä. Snake Rattlerin pakoauto on 5 cm korkea, 10 cm pitkä ja 5 cm leveä.
  • Tarvitaanko paristoja? Ei, tämä lelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Avaa palikkapussi, ja leikki voi alkaa heti!
  • Rakennuslelun mukana on selkeät painetut ohjeet, ja setille voi ladata aloittavalle rakentajalle suunnatut interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet. Ohjeet ladataan älylaitteeseen asennettuun LEGO® Life sovellukseen.
  • LEGO® City poliisisettien rakennukset, ajoneuvot ja hahmot innostavat loputtomaan, luovaan leikkiin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.