Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Takaa-ajo poliisihelikopterilla 60243

Poliisi ja rosvo -tarinoihin valmis helikopteritoimintalelu vet LEGO faneja magneetin lailla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Takaa-ajo poliisihelikopterilla
SKU 60243
EAN 5702016617771
Kappaleita 212
Sarja LEGO City
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Takaa-ajo poliisihelikopterilla 60243 kuvaus

Roolileikeistä innostuvat lapset ihastuvat tähän LEGO City Takaa-ajo poliisihelikopterilla (60243) lelusettiin, jossa on poliisihelikopteri toimivalla magneettiketjulla. Nuoret lainvalvojat voivat liittyä LEGO City TV-sankarin Sam Grizzledin matkaan suojaamaan kaupunkia mestariroisto Snake Rattlerilta. Lelupakoauto, moottoripyörä ja poliisin mönkijä tarjoavat mahtavat puitteet vauhdikkaille seikkailuille!

Upea lelu
Mukana on LEGO City rakennuslelun rakennusohjeet. Tai voit ladata verkosta Instructions PLUS -ohjeet, jotka kuuluvat älypuhelimille ja tableteille ladattavaan LEGO Life sovellukseen. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet sisältävät huikeita zoomaus- ja kiertotoimintoja, joiden avulla aloittelevasta LEGO rakentajasta kehittyy nopeasti mestarirakentaja!

Realistinen roolileikkiseikkailu
LEGO City poliisisetit kutsuvat jännittävään rakennus- ja leikkikokemukseen mallien ja hahmojen avulla, jotka kuvaavat todellista kaupunkielämää hauskalla ja kekseliäällä tavalla.

  • Tämä LEGO City poliisisetti (60243) sisältää leluhelikopterin, jossa on tehokas magneetti esineiden nostamiseen. Sillä nostat ilmaan myös rosvon pakoauton! Upea lelu lapsille, jotka nauttivat hauskoista takaa-ajoista.
  • Ota leikkiin LEGO City TV-sankari Sam Grizzled, mönkijäkuski, roisto Snake Rattler ja hänen rikostoverinsa. Lisää tarinaan nostomagneetilla varustettu leluhelikopteri, pakoauto ja moottoripyörä, ja kaikki on valmiina rajatonta leikkiä varten!
  • Pienet lainvalvojat voivat nostaa ja kuljettaa rosvojen pakoautoa kiinnittämällä helikopterin magneetin auton takaosassa olevaan varastettuun kassakaappiin. Helikopterissa on myös tilaa kaikille neljälle minihahmolle.
  • Etsitkö upeita leluja 5-vuotiaille lapsille? Tämä setti on upea joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO City faneille sekä pojille ja tytöille, jotka rakastavat toiminnantäyteistä roolileikkiä. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottuna Sam Grizzledin helikopteri on 11 cm korkea, 30 cm pitkä ja 26 cm leveä. Snake Rattlerin pakoauto on 5 cm korkea, 10 cm pitkä ja 5 cm leveä.
  • Tarvitaanko paristoja? Ei, tämä lelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Avaa palikkapussi, ja leikki voi alkaa heti!
  • Rakennuslelun mukana on selkeät painetut ohjeet, ja setille voi ladata aloittavalle rakentajalle suunnatut interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet. Ohjeet ladataan älylaitteeseen asennettuun LEGO Life sovellukseen.
  • LEGO City poliisisettien rakennukset, ajoneuvot ja hahmot innostavat loputtomaan, luovaan leikkiin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO City palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.