Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kauppakatu 60306

Kauppakadun tydelt LEGO hupia!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kauppakatu
SKU 60306
EAN 5702016980530
Kappaleita 533
Sarja LEGO City
LEGO hinta 89,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kauppakatu 60306 kuvaus

Korkealaatuinen monta mallia sisältävä LEGO City Kauppakatu (60306) on täynnä jännittäviä yksityiskohtia ja toimintoja. Setissä on leipomo, pyöräkauppa ja puisto, jossa on kuntoilualue. Mukana on myös lastipyörä, urheiluauto ja huoltoauto, jossa on korinosturi, sekä 6 hauskaa minihahmoa. Pakkaukseen sisältyvillä LEGO City tierakennuslevyillä lapset voivat laajentaa kaupunkiaan yhdistämällä siihen muita lelusettejä – ikiomalla tavalla!

Monta mallia sisältävä lelusetti 6 vuotta täyttäneille lapsille
LEGO City Kauppakatu lelusetissä on selkeät rakennusohjeet, joiden avulla lapset voivat kokea ylpeyttä itse rakentamistaan LEGO leluista. Lapset, ystävät ja perheet voivat osallistua hauskaan rakentamiseen ja loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.

Inspiroivia LEGO leluja pojille ja tytöille
LEGO City rakennussarjat innostavat arjen puuhia kuvaaviin loputtomiin roolileikkeihin. Monipuoliset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot takaavat hauskan rakennus- ja leikkielämyksen.

  • Tässä korkealaatuisessa LEGO City Kauppakatu (60306) lelusetissä on yksityiskohtaisia rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja sekä jännittäviä tarvikkeita. Hieno lahja 6 vuotta täyttäneille lapsille!
  • Sisältää LEGO tierakennuslevyjä, joissa on auto- ja pyörätiet sekä suojatie, sekä leipomon, pyöräkaupan, kuntoilualueen ulkona, lastipyörän, huoltoauton ja korinosturin, urheiluauton ja 6 minihahmoa.
  • Tämä LEGO setti on täynnä realistisia ominaisuuksia mielikuvitusleikkeihin. Mukana olevien LEGO tierakennuslevyjen avulla lapset voivat yhdistää sen muihin lelusetteihin ja laajentaa kaupunkiaan – ikiomalla tavalla!
  • Tämä korkealaatuinen LEGO City Kauppakatu on vaikuttava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Rakennettuna LEGO City Kauppakatu on 13 cm korkea, 40 cm leveä ja 28 cm pitkä.
  • LEGO tarvikkeisiin kuuluvat voisarvi, leipä, rinkeli, banaani, vesipullo, vuotava paloposti, lelulamppu, pimeässä hohtavat katuvalo-osat ja koiran kakkakikkare.
  • Tämä lelusetti sisältää helposti seurattavat rakennusohjeet, joiden avulla pienemmätkin LEGO rakentajat osaavat rakentaa omatoimisesti tämän hauskan rakennus- ja leikkielämyksen.
  • LEGO City Kaupunki teeman setit sisältävät värikkäitä rakennuksia, upeita leluajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin, kun lapset keksivät ikiomia seikkailujaan realistisessa ympäristössä.
  • Kaikki LEGO palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO City rakennuslelut testataan perusteellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.