Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Matkustajalentokone 60262

LEGO lentokenttlelusetti upeille lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Matkustajalentokone
SKU 60262
EAN 5702016617962
Kappaleita 669
Sarja LEGO City
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Matkustajalentokone 60262 kuvaus

Lasten leikit lähtevät nousukiitoon tämän LEGO City Matkustajalentokone (60262) rakennussarjan parissa. Setti sisältää valtavan lentokoneen ja paikat lentäjän ja matkustajien minihahmoille. Tässä setissä on mukana mm. LEGO City Adventures televisiosarjasta tuttu laulajatähti Poppy Starr. Koneessa on tilaa jopa Poppyn punaiselle avoautolle! Lapset saavat leikkeihinsä myös terminaalirakennuksen, jossa on matkalaukkuhihna ja lennonjohtotorni, sekä autonosturilla varustetun lentokenttäauton.

Huikean hieno lentokonelelu lapsille
LEGO City Matkustajalentokone lelusetti sisältää selkeät rakennusohjeet ja älypuhelimiin ja tabletteihin ladattavan, maksuttoman LEGO Building Instructions sovelluksen sisältämät Instructions PLUS -ohjeet. Zoomaus- ja kiertotyökaluilla varustetut interaktiiviset rakennusohjeet auttavat aloittelevia LEGO rakentajia kehittymään mestarirakentajiksi.

LEGO Cityn luova maailma
LEGO City Lentokenttä teeman lelut ovat viihdyttäviä rakennus- ja leikkikokemuksia. Nesisältävät realistisia rakennuksia, lentokentän huikeita kulkuneuvoja, upeita lentokonemalleja sekä yksityiskohtaisia tarvikkeita ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat loputtomiin, hauskoihin roolileikkeihin.

  • Tämä matkustajalentokoneen rakennuslelu on loistava ensiaskel LEGO Cityn jännittävään maailmaan. Kuusi vuotta täyttäneille lapsille tarkoitettu lelu on suunniteltu innostamaan luoviin, omatoimisiin leikkeihin, jotka pohjautuvat tosielämästä tuttuihin tapahtumiin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Tämä matkustajalentokonelelu sisältää ison lentokoneen, autonosturilla varustetun lentokenttäauton, koneen omat portaat, lentokenttäterminaalin, punaisen avoauton, kahdeksan minihahmoa ja vauvahahmon.
  • Sisältää lentokoneen ison pienoismallin, jossa on paikat lentäjän ja matkustajien minihahmoille – myös LEGO City Adventures televisiosarjasta tutulle Poppy Starrille – sekä terminaalirakennuksen, jossa on matkalaukkuhihna ja lennonjohtotorni.
  • LEGO City Matkustajalentokone (60262) rakennussarja sopii mainiosti esimerkiksi syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille lapsille sekä pojille ja tytöille, jotka rakastavat lelulentokoneita ja kaukomaille lentämisen tuomaa jännitystä.
  • Matkustajalentokone on valmiiksi rakennettuna 18 cm korkea, 54 cm pitkä ja 44 cm leveä. Terminaalirakennus on 21 cm korkea, 28 cm pitkä ja 12 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita – tämä lentokoneaiheinen rakennuslelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauskat leikit voivat alkaa heti!
  • Rakennusohjeet löytyvät pakkauksesta. Voit myös ladata Instructions PLUS -ohjeet, jotka kuuluvat maksuttomaan LEGO Building Instructions sovellukseen. Zoomaa, kierrä ja katsele mallia, niin rakennusprosessi herää eloon.
  • LEGO City Lentokenttä teeman lelujen monipuoliset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Nämä setit innostavat loputtomiin luoviin leikkeihin.
  • Kaikki LEGO City Lentokenttä teeman lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varmoja, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.