Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60262 Matkustajalentokone

LEGO lentokenttälelusetti upeille lapsille!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Matkustajalentokone
SKU 60262
Kappaleita 669
Sarja LEGO City
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60262 Matkustajalentokone kuvaus

  • Tämä matkustajalentokoneen rakennuslelu on loistava ensiaskel LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. Kuusi vuotta täyttäneille lapsille tarkoitettu lelu on suunniteltu innostamaan luoviin, omatoimisiin leikkeihin, jotka pohjautuvat tosielämästä tuttuihin tapahtumiin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Tämä matkustajalentokonelelu sisältää ison lentokoneen, autonosturilla varustetun lentokenttäauton, koneen omat portaat, lentokenttäterminaalin, punaisen avoauton, kahdeksan minihahmoa ja vauvahahmon.
  • Sisältää lentokoneen ison pienoismallin, jossa on paikat lentäjän ja matkustajien minihahmoille – myös LEGO® City Adventures televisiosarjasta tutulle Poppy Starrille – sekä terminaalirakennuksen, jossa on matkalaukkuhihna ja lennonjohtotorni.
  • LEGO® City Matkustajalentokone (60262) rakennussarja sopii mainiosti esimerkiksi syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille lapsille sekä pojille ja tytöille, jotka rakastavat lelulentokoneita ja kaukomaille lentämisen tuomaa jännitystä.
  • Matkustajalentokone on valmiiksi rakennettuna 18 cm korkea, 54 cm pitkä ja 44 cm leveä. Terminaalirakennus on 21 cm korkea, 28 cm pitkä ja 12 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita – tämä lentokoneaiheinen rakennuslelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauskat leikit voivat alkaa heti!
  • Rakennusohjeet löytyvät pakkauksesta. Voit myös ladata Instructions PLUS -ohjeet, jotka kuuluvat maksuttomaan LEGO® Building Instructions sovellukseen. Zoomaa, kierrä ja katsele mallia, niin rakennusprosessi herää eloon.
  • LEGO® City Lentokenttä teeman lelujen monipuoliset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Nämä setit innostavat loputtomiin luoviin leikkeihin.
  • Kaikki LEGO® City Lentokenttä teeman lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varmoja, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.