Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60258 Tuunausautokorjaamo

Hauska autokorjaamolelu lapsille!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tuunausautokorjaamo
SKU 60258
Kappaleita 897
Sarja LEGO City
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60258 Tuunausautokorjaamo kuvaus

  • LEGO® City Tuunausautokorjaamo (60258) on täydellinen lahja autoista tykkääville lapsille, ja siinä on korjaamo ja hienoja ajoneuvoja sekä hauskoja hahmoja kekseliääseen, loputtomaan leikkiin.
  • Settiin sisältyvät autotalli, perävaunu ja upeita ajoneuvoja, kuten hinausauto, hot-rod ja rakettikäyttöinen moottoripyörä sekä seitsemän minihahmoa, mukaan lukien LEGO® City TV:stä tutut hahmot Tread Octane ja Harl Hubbs.
  • Käytä korjaamon moottorinosturia, hilaa autoja nosturilla, kuljeta rikkoutuneet menopelit hinausautolla korjaamoon ynnä muuta. Setin voi yhdistää muihin alkuperäisiin LEGO® setteihin. Luvassa on hauskoja leikkejä, ja kokoelma on hieno koriste.
  • Etsitkö upeita leluja 5 vuotta täyttäneille lapsille? Tämä tuunausautokorjaamo on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat leluajoneuvoja ja LEGO® City TV-sarjaa.
  • Tread Octanen korjaamo on 14 cm korkea, 17 cm pitkä ja 13 cm leveä, kun taas hinausauton mitat ovat 7 cm x18 cm x 6 cm.
  • Paristoja ei tarvita – tämä mahtava leikkisetti toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Leikki voi alkaa heti!
  • Tämän LEGO® City rakennuslelun kanssa on helppo päästä alkuun. Pakkauksesta löydät selkeät rakennusohjeet – joten revi palikkapussit auki ja pidä hauskaa! LEGO® City leluseteissä on siistejä ajoneuvoja, yksityiskohtaisia rakennuksia ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin, kehittävät lapsen fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group testaa LEGO® City leikkisetit läpikotaisin. Varmistamme, että jokainen lelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.