Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80023 Monkie Kidin tiimin dronekopteri

LEGO Monkie Kidin tiimin dronekopteri hulvattomiin leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Monkie Kidin tiimin dronekopteri
SKU 80023
Kappaleita 1462
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 159,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80023 Monkie Kidin tiimin dronekopteri kuvaus

  • Lapset saavat liittyä sankaritiimiin taistelemaan Spider Queenia vastaan upean yksityiskohtaisella Monkie Kidin tiimin dronekopterilla (80023) sekä rakennettavalla jousitoimisella ”hämähäkkimyrkkyä” ampuvalla aseella.
  • Mukana on 8 minihahmoa: Monkie Kid, Mei, Mr. Tang, Huntsman, Syntax, Red Son, Spider Queen ja Fei, sekä Sandyn ja Mo-kissan leluhahmot. Sisältää myös aseita ja tarvikkeita luovia leikkejä varten.
  • Tässä helikopterilelussa on 2 jousitoimista asetta ja 2 irrotettavaa ”rahtikonttia”, joissa on paljon kodikkaita ominaisuuksia, kuten rakennettava peliautomaatti, kerrossänkyjä ja lelukitara.
  • Tämä korkealaatuinen rakennussarja sisältää myös Red Sonin lennokin ja Mon kissan muotoisen lennokin vauhdittamaan toimintaleikkejä. Mukana on myös Matka lähteen -kirja Mr. Tangille.
  • Tämä 1 462-osainen LEGO® setti on kiehtova rakennuselämys, joka vie rajattomiin luoviin leikkeihin. Se on ihan paras syntymäpäivä- tai joululahjalelu 10 vuotta täyttäneille trendikkäille lapsille.
  • Dronekopteri on 19 cm korkea, 39 cm pitkä ja 39 cm leveä. Leikkien välissä se näyttää vaikuttavalta lapsen makuuhuoneessa.
  • Pakkauksessa on painetut ohjeet, ja LEGO® Building Instructions sovelluksesta löytyvät digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet. Niillä lapset voivat tallentaa meneillään olevan rakennusvaiheen ja jatkaa rakentamista siitä myöhemmin.
  • Kiinalaisen Apinakuningas-legendan tarinoiden inspiroimat keräiltävät LEGO® Monkie Kid™ rakennussarjat kehittävät lasten luovuutta, sinnikkyyttä ja optimismia hauskojen leikkien lomassa.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja napakasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.