Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80022 Spider Queenin hämähäkkitukikohta

Tosi upea Spider Queen -robottilelu taisteluroolileikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Spider Queenin hämähäkkitukikohta
SKU 80022
Kappaleita 1170
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 129,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80022 Spider Queenin hämähäkkitukikohta kuvaus

  • Lapset voivat keksiä omia jänniä taistelutarinoitaan tällä LEGO® Monkie Kid™ lelusetillä (80022), joka sisältää Spider Queenin hämähäkkitukikohtarobotin / liikkuvan päämajan.
  • Mukana on 6 leluminihahmoa – Spider Queen, Syntax, Monkie Kid, Pigsy, Monkey King ja siviili – sekä aseita ja tarvikkeita, kuten Kultainen sauva, joka muuttuu Monkie Kidin lennokiksi.
  • Eri asentoihin asetettavassa Spider Queenin robotissa/päämajassa on viputoimiset hyökkäyssakset. Hämähäkin keho avautuu, jolloin sen sisältä paljastuu yksityiskohtainen laboratorio ja vankila minihahmolle.
  • Tämä korkealaatuinen 1 170-osainen LEGO® setti on palkitseva rakennelma ja vie rajattomiin leikkeihin. Se on mainio syntymäpäivä- tai joululahja 9 vuotta täyttäneille trendikkäille ja luoville lapsille.
  • Hämähäkkirobotti on 25 cm korkea, 34 cm pitkä ja 44 cm leveä. Tätä ainutlaatuista lelua lapset esittelevät ylpeinä myös ystävilleen leikkihetkien välissä.
  • Sisältää vaiheittaiset ohjeet, ja jotta rakentaminen olisi entistä hauskempaa, LEGO® Building Instructions sovelluksesta löytyvät Instructions PLUS -ohjeet, joiden zoomaus- ja kiertotyökaluilla mallia voi tutkia näytössä.
  • Keräiltävät LEGO® Monkie Kid™ rakennuslelut kertovat kiinalaisen Apinakuninkaan legendan kekseliäiden tarinoiden avulla ja opettavat lapsille luovuutta, sitkeyttä ja optimismia.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja luotettavasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.