Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80012 Monkey Kingin soturirobotti

LEGO Monkey Kingin soturirobotti Monkie Kid -leikkeihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Monkey Kingin soturirobotti
SKU 80012
Kappaleita 1629
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 159,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80012 Monkey Kingin soturirobotti kuvaus

  • LEGO® Monkie Kid™ fanit ihastuvat tähän suureen, eri asentoihin liikuteltavaan Monkey Kingin soturirobottiin (80012) ja muihin huikeisiin rakennelmiin, kuten Pigsyn värikkääseen nuudelikauppaan ja Härkäkloonirobottiin. Luovat taisteluleikit voivat alkaa.
  • Leikkisettiin kuuluu kuusi minihahmoa, mm. Monkey King sekä Monkie Kid Kultaisine sauvoineen. Pakkaus sisältää myös rakennettavan pilven jalustoineen sekä kukkahedelmävuoren, joilla voit toteuttaa Monkie Kidin elämäntarinaan kuuluvia seikkailuja.
  • Paljon inspiroivia ominaisuuksia, kuten LEGO® robotin valtava jatkettava sauva, Härkäkloonirobotin nuppipyssy, Monkie Kidin makuuhuone kaupan yläpuolella ja rakennettava peliautomaatti.
  • 1 629-osainen LEGO® setti on mahtava syntymäpäivä-, yllätys- tai joululahja 10 vuotta täyttäneille lapsille. Taattua hupia tuntikausiksi joko yksin tai yhdessä ystävien kanssa.
  • Monkey King LEGO® soturin korkeus on 40 cm, pituus 23 cm ja leveys 42 cm. Mahtavan lelusetin voi yhdistää muihin LEGO Monkie Kid™ rakennusleluihin uusia roolileikkejä varten.
  • Paristoja ei tarvita! LEGO® keräilylelusetti toimii lasten mielikuvituksella. Monkey Kingin robotilla ja muilla rakennelmilla ja hahmoilla voi keksiä aina uusia Monkie Kid -seikkailuja.
  • Lapset nauttivat rakentamisesta vielä enemmän Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa saatavilla ohjeilla lapset voivat zoomata, kiertää ja hahmottaa mallia rakentaessaan sitä. Mahtavaa!
  • Legendaaristen kiinalaisten Apinakuningas-tarinoiden inspiroimat opettavaiset LEGO® Monkie Kid™ lelut kehittävät lasten luovuutta, rohkeutta ja sinnikkyyttä ja tarjoavat tuntikausiksi hauskaa rakennuspuuhaa ja leikin riemua.
  • Eikä LEGO® palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen tarvita Monkie Kidin voimia! LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen ja helpon kiinnityksen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että tämä keräilyrakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.