Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80020 Valkoinen lohikäärmehevossuihkari

Upea LEGO suihkarilelu toiminnantäyteisiin leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Valkoinen lohikäärmehevossuihkari
SKU 80020
Kappaleita 565
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 49,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80020 Valkoinen lohikäärmehevossuihkari kuvaus

  • Lapsista on hauska leikkiä sankarillista Meitä, joka lentää Valkoisella lohikäärmehevossuihkarillaan (80020) pelastamaan kaupunkia Spider Queenin Huntsmanilta ja ”myrkyllisiltä” robottihämähäkeiltä.
  • Tässä LEGO® suihkarilelusetissä on 3 minihahmoa – Mei, Huntsman ja Si – sekä aseita, kuten Mein Jadelohikäärmemiekka, ja Mo-kissahahmo, jolla on rakennettava nuppeja ampuva leijulauta.
  • Suihkarissa on 2 jousitoimista asetta ja 2 nuppiasetta. Setissä on myös rakennettava myyntiautomaatti, joka toimii. ”Skannaa” matkapuhelinosalla, niin saat automaatista juomatölkkiosan.
  • Tämä laadukas 565-osainen LEGO® lentokonelelusetti on hauska rakentaa ja vie tuntikausiksi luoviin leikkeihin. Se on hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Valkoinen lohikäärmehevossuihkari on 8 cm korkea, 34 cm pitkä ja 19 cm leveä. Muiden rakennelmien ja minihahmojen kera se on helppo ottaa mukaan leikkeihin sinne, minne lapsetkin menevät.
  • Sisältää selkeät ohjeet ja ilmaisen LEGO® Life sovelluksen intuitiiviset Instructions PLUS -ohjeet, joilla lapset voivat visualisoida malleja rakentaessaan niitä. Näin rakentaminen sujuu entistäkin hauskemmissa merkeissä.
  • Inspiroivat LEGO® Monkie Kid™ rakennuslelut tuovat kiinalaisen Apinakuninkaan legendan nykyaikaan ja kehittävät lasten mielikuvitusta, rohkeutta ja sinnikkyyttä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, mikä takaa sen, että liitokset ovat lujia ja rakennelmat tukevia – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.