Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Valkoinen lohikäärmehevossuihkari 80020

Upea LEGO suihkarilelu toiminnantyteisiin leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Valkoinen lohikäärmehevossuihkari
SKU 80020
EAN 5702016911145
Kappaleita 565
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Valkoinen lohikäärmehevossuihkari 80020 kuvaus

Ilahduta pientä sankaria hauskalla ja palkitsevalla rakennuselämyksellä. Jännittävä LEGO Monkie Kid suihkarilelusetti (80020) vie tuntikausiksi luoviin leikkeihin. Laadukas lelu on mainio lahja lapsille. Se sisältää Mein Valkoisen lohikäärmehevossuihkarin, jossa on 2 jousitoimista asetta ja 2 nuppiasetta, rakennettavan toimivan myyntiautomaatin, eri asentoihin asetettavan robottihämähäkin, hämähäkkiansan ja nuppeja ampuvan leijulaudan. Lasten leikeissä Mei ja hänen Mo-kissansa taistelevat Spider Queenin Huntsmania vastaan pelastaakseen kansalaisen 3 minihahmon ja LEGO hahmon avulla.

Digitaaliset ohjeet
Pakkaus sisältää vaiheittaiset ohjeet. Lapsista on myös hauska käyttää ilmaisen LEGO Building Instructions sovelluksen selkeitä ja ymmärrettäviä Instructions PLUS -ohjeita visualisoidakseen malleja rakentamisen aikana.

Huikean hienoja rakennettavia leluja
LEGO Monkie Kid rakennussarjat perustuvat kiinalaiseen kulttuuriin. Ne kertovat Apinakuninkaan legendan innovatiivisina tarinoina. Rakentaminen ja leikit kehittävät lasten luovuutta, sinnikkyyttä ja optimismia.

  • Lapsista on hauska leikkiä sankarillista Meitä, joka lentää Valkoisella lohikäärmehevossuihkarillaan (80020) pelastamaan kaupunkia Spider Queenin Huntsmanilta ja ”myrkyllisiltä” robottihämähäkeiltä.
  • Tässä LEGO suihkarilelusetissä on 3 minihahmoa – Mei, Huntsman ja Si – sekä aseita, kuten Mein Jadelohikäärmemiekka, ja Mo-kissahahmo, jolla on rakennettava nuppeja ampuva leijulauta.
  • Suihkarissa on 2 jousitoimista asetta ja 2 nuppiasetta. Setissä on myös rakennettava myyntiautomaatti, joka toimii. ”Skannaa” matkapuhelinosalla, niin saat automaatista juomatölkkiosan.
  • Tämä laadukas 565-osainen LEGO lentokonelelusetti on hauska rakentaa ja vie tuntikausiksi luoviin leikkeihin. Se on hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Valkoinen lohikäärmehevossuihkari on 8 cm korkea, 34 cm pitkä ja 19 cm leveä. Muiden rakennelmien ja minihahmojen kera se on helppo ottaa mukaan leikkeihin sinne, minne lapsetkin menevät.
  • Sisältää selkeät ohjeet ja ilmaisen LEGO Life sovelluksen intuitiiviset Instructions PLUS -ohjeet, joilla lapset voivat visualisoida malleja rakentaessaan niitä. Näin rakentaminen sujuu entistäkin hauskemmissa merkeissä.
  • Inspiroivat LEGO Monkie Kid rakennuslelut tuovat kiinalaisen Apinakuninkaan legendan nykyaikaan ja kehittävät lasten mielikuvitusta, rohkeutta ja sinnikkyyttä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, mikä takaa sen, että liitokset ovat lujia ja rakennelmat tukevia – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.