Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Legendaarinen kukkahedelmävuori 80024

Upea Kukkahedelmvuoren pienoismalli eeppisiin leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Legendaarinen kukkahedelmävuori
SKU 80024
EAN 5702016911480
Kappaleita 1949
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 118,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Legendaarinen kukkahedelmävuori 80024 kuvaus

Lapset herättävät eloon Monkey Kingin legendan rakentaessaan tämän ikonisen Kukkahedelmävuoren (80024) yksityiskohtaisen LEGO Monkie Kid mallin. Laadukkaan lelusetin kukin osa kertoo eri tarinan, aina syntymästä apinoiden kuninkaaksi nousuun. Setissä on mm. avattava kivi, josta paljastuu Monkey King, ja rakennettava vesiputous, jonka takaa avautuu vuoren kätketty luola. Setti sisältää 8 minihahmoa, mukaan lukien 4 Monkey King -versiota legendan tarinoiden leikkimiseen.

Interaktiiviset ohjeet
Pakkaus sisältää selkeät ohjeet, ja ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta löydät Instructions PLUS -ohjeet. Ne sisältävät helppokäyttöisiä työkaluja mallin hahmottamiseen. Niiden avulla rakentaminen sujuu entistäkin hauskemmissa merkeissä.

Rakenna ja opi
LEGO Monkie Kid setit ovat Matka länteen -klassikkoromaanin ja kiinalaisen kulttuurin inspiroimia. Nämä mainiot lasten lahjat kehittävät lasten luovuutta ja sinnikkyyttä.

  • Legendaarisen Monkey Kingin tarinat heräävät eloon, kun lapset rakentavat tämän upean LEGO Monkie Kid Kukkahedelmävuori (80024) lelusetin osista huikean kokonaisuuden.
  • Mukana on 8 minihahmoa klassikkotarinan leikkimiseen: Monkie Kid, Evil Macaque, apinaveli, apinasisko ja 4 Monkey King -versiota (vauva, perinteinen, oppipoika ja taistelija).
  • Paljon aitoja ominaisuuksia tarinan kerrontaan, kuten avautuva kivi, josta paljastuu Monkey King, rakennettava vesiputous, joka avautuu sisäänkäynniksi vuoreen, ja rakennettava mantšuriankurki.
  • Leiki taistelukohtauksia Monkie Kidin ja Evil Macaquen minihahmoilla pyörivällä tasolla – ja pidä silmäsi auki, jos sattuisit näkemään kiinalaista kalligrafiaa.
  • Tämä 1 947-osainen LEGO Monkie Kid rakennuslelu on haastava rakennelma, joka vie rajattomiin leikkeihin. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu tai yllätyslahja 10 vuotta täyttäneille trenditietoisille lapsille.
  • Tämä ainutlaatuinen lelu on 34 cm korkea, 68 cm leveä ja 25 cm pitkä. Kaikki puhuvat siitä, ja se on upea koriste leikkiseikkailujen välissä.
  • Pakkauksessa on painetut ohjeet, ja LEGO Building Instructions sovelluksesta löytyvät digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet. Niillä lapset voivat tallentaa meneillään olevan rakennusvaiheen ja jatkaa rakentamista siitä myöhemmin.
  • Kiinalaisen Matka länteen -klassikkoteoksen inspiroimat LEGO Monkie Kid rakennussarjat kehittävät lasten rohkeutta, sinnikkyyttä ja optimismia hauskojen leikkien lomassa.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja helppoja kiinnittää tukevasti joka kerta.
  • LEGO palikat ja osat testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, jotta ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.